3 last minute cadeau tips voor de feestdagen

cadeau tips

De feestdagen staan alweer voor de deur en wat heb ik er zin in. Komend weekend is Sinterklaas en over een paar weekjes is het al Kerst! Dubbel genieten voor mij, want ik mag ook nog eens binnenkort mijn verjaardag vieren. Hoe leuk is dat?! Mocht je nog last minute op zoek zijn naar cadeau tips? Ik geef je vandaag 3 leuke ideeën!

1. Cadeaubon

Het allermakkelijkste (en voor de ontvanger stiekem ook het allerleukste als het gaat om last minute cadeau tips) is een cadeaubon. Als gever denk je al snel met een afgezaagd cadeau aan te komen, maar eigenlijk is dat helemaal niet waar. Met een cadeaubon kan de ontvanger namelijk helemaal zelf uitkiezen wat hij of zij wilt. Zo is het cadeau uiteindelijk altijd naar wens. Geen inspiratie waar je een cadeaubon kunt halen? Bij Notino bestel je er een online, waarbij je de mogelijkheid hebt voor verschillende bedragen. Helemaal top, want bij Notino slaagt altijd iedereen! Je kunt er namelijk een heerlijk geurtje mee bestellen, maar ook make-up, huidverzorging en nog veel meer!

2. Zelf samenstellen

Wil je echt gericht iets geven? Ga dan zelf wat samenstellen. Hiervoor moet je wel echt naar de winkel (of misschien wel verschillende winkels), dus plan daar wat tijd voor in. Is de ontvanger bijvoorbeeld helemaal weg van lekkere wijn? Koop dan één of twee mooie flessen wijn, wat lekkers voor erbij en en doe er een paar mooie wijnglazen bij. Zet alles in een mooie mand en doe er een cellofaantje omheen.

3. DIY

Mocht je echt een creatieveling zijn, dan kun je natuurlijk ook heel leuk iets zelf maken. Zo kreeg ik bijvoorbeeld jaren geleden een houten kerstboom met lichtjes erin, gemaakt door mijn schoonouders. Ik heb hem nog steeds en hij staat rond deze tijd altijd heel gezellig op de vensterbank! Wat je maakt is geheel aan jou en ligt ook een beetje aan de interesses van de ontvanger. Neem er ook hier wel de tijd voor zodat het resultaat mooi wordt!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten