3 redenen om te kiezen voor een elektrische mamafiets

mamafiets

Voor veel moeders is het een absolute mijlpaal als hun baby voor het eerst mee op de fiets kan. Dit is dan ook veelal het moment dat er naar zogenaamde mamafietsen wordt gekeken. Een dergelijke fiets maakt het veel gemakkelijker om één of meerdere kinderen mee op de fiets te nemen. Deze fiets is niet alleen praktischer, maar ook nog eens een stuk veiliger in gebruik. In je zoektocht naar de juiste mamafiets, kom je al snel tot de conclusie dat het aanbod erg groot is. De populariteit van de elektrische mamafiets is hierbij direct duidelijk. Dat is te zien aan de recensies en aan het enorme aanbod. Maar waarom eigenlijk? Waarom zou je voor een elektrische mamafiets kiezen als een traditionele mamafiets ook volstaat? 

Nog altijd aan het twijfelen en lukt het maar niet om een keuze te maken? Hier volgen 3 redenen om te kiezen voor een elektrische mamafiets. 

1. Eenvoudiger lange fietstochten maken 

Een van de grootste voordelen van een elektrische mamafiets is dat het fietsen een stuk gemakkelijker gaat. Je bent vele malen sneller op je bestemming aanwezig. Bovendien gaat het fietsen ook nog eens een stuk gemakkelijker door de trapondersteuning. Dat maakt het maken van fietstochten niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook nog eens veel gemakkelijker. Zeker wanneer je met één of meerdere kinderen fietst. Op bepaalde stukken kan dit immers best zwaar zijn. Dankzij de trapondersteuning wordt fietsen weer een klein feestje. 

2. Ter vervanging van de auto 

Zodra je kindje eenmaal zelf goed van lig naar zit kan komen, mag hij of zij op de fiets worden meegenomen. Dat biedt natuurlijk veel meer mogelijkheden dan daarvoor. Hierbij is het zelfs mogelijk om de fiets ter vervanging van de auto te gebruiken. Ideaal wanneer je wat meer geld wilt besparen en eigenlijk toe zou willen met één auto in het gezin. Op die manier kunnen jullie wellicht een auto de deur uit doen, waardoor je meer geld bespaart én ook nog eens je steentje bijdraagt aan het milieu. Een elektrische fiets is hierbij ook nog eens veel gunstiger dan een standaard mamafiets, omdat je hiermee eenvoudiger langere tochten kunt maken. Dat maakt fietsen een stuk aantrekkelijker. 

Vind je elektrische mamafietsen vaak erg duur? Geen probleem. Er is ook vaak een leuke elektrische fiets dames aanbieding te vinden. Wacht dus gerust nog even af. Na enige tijd zie je vanzelf een mooie aanbieding voorbij komen. 

3. Alle voordelen van een mamafiets 

Natuurlijk kun je ook een gewone elektrische damesfiets kopen en hier een zitje op monteren. Toch raden wij sneller een elektrische mamafiets aan. Dit heeft verschillende redenen. De elektrische mamafiets beschikt namelijk niet alleen over alle voordelen van een standaard elektrische fiets, maar ook van een traditionele mamafiets. Dit betekent:

  • Extra wendbaar 
  • Dubbele standaard voor extra stabiliteit. Zo blijft de fiets altijd recht overeind staan, zelfs wanneer er nog twee kinderen op zitten. 
  • Meer gemak dankzij de handige features om jouw kind eenvoudig, snel en veilig te vervoeren. Van een kort ritje naar de supermarkt tot een lange rit naar het kinderdagverblijf. 

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten