3 tips bij vermoeide ogen

Vermoeide ogen

Vermoeide ogen maken je blik somber. Je lijkt er jaren ouder door en eigenlijk is dat heel zonde. Het is namelijk helemaal niet nodig! Met de 3 tips van vandaag ga je makkelijk en snel vermoeide ogen tegen. Komt het toch een keer voor omdat je een feestje of gebroken nacht hebt gehad? Met de producten van vandaag is dat zo opgelost!

1. Smeren

Smeren is key! Het is oh zo belangrijk en ik ben er dan ook van overtuigd dat hoe eerder je begint te smeren met een oogcrème, hoe langer je het effect van huidveroudering in die zone uitstelt. Zo smeer ik bijvoorbeeld al jaren met een oogcrème en gelukkig is bij mij nog weinig huidveroudering daar te zien. Kies hiervoor een goede oogcrème uit, zoals de Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Ik gebruik deze crème al jaren en ben er helemaal weg van. Hij smeert namelijk heel zacht en laat een zacht laagje achter. Ik gebruik hem overigens zowel in de ochtend als in de avond en dat werkt prima. Geheel goedkoop is hij niet, maar weet dat hij ontzettend goed werkt! Een potje heeft een inhoud van 15 ml. en kost €44,40.

2. Oogmaskers

Dan oogmaskers, want zij bieden hulp wanneer dat nodig is. Een crème smeer je structureel en dagelijks, een oogmasker gebruik je wanneer jij dat nodig vindt en kun je 1 tot 2 keer per week gebruiken. In mijn werk als beautyblogger heb ik al aardig wat oogmaskertjes voorbij zien komen. Deze van Mizon kende ik nog niet, maar ze zijn heel fijn. Ze heten Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch en bevatten, zoals de naam al doet vermoeden, hyaluronzuur. Dat werkt lekker hydraterend en juist dat is wat er nodig is wanneer we last hebben van vermoeide ogen. Het pept de huid lekker op en maakt je klaar voor de dag. In een verpakking zit het doosje met daarin 60 patches en een spateltje waarmee je de patches hygiënisch kunt oppakken. De patches voelen heerlijk aan op de huid en blijven perfect zitten. Hallo wakkere blik! Een potje met 60 patches kost €25,90.

3. Concealer

Tot slot kun je donkere kringen nog wegkrijgen met een goede concealer. Ik heb zelf niet zoveel met concealers, met name omdat ik denk dat ik het niet nodig heb. Gelukkig heb ik geen donkere kringen onder mijn ogen en dus gebruik ik het liever niet. Concealers geven bij mij vaak een droog effect waardoor de huid rondom mijn ogen er echt niet fris uit ziet. Fijner om te gebruiken vind ik de M.A.C Face and Body. Dit is eigenlijk een lichte foundation, maar juist omdat hij niet al te dekkend is en een mooie glow achterlaat vind ik hem perfect voor de huid rondom de ogen. Je brengt het wel voorzichtig aan met behulp van een sponsje. Een flesje van 50 ml. kost €31,80.

Hoe verzorg jij de huid rondom je ogen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten