3 tips voor een nieuwe smartphone

smartphone tips

Wanneer jouw abonnement van jouw huidige smartphone bijna afloopt weet je…het is tijd voor een nieuwe! Soms weet je heel goed wat je wel of niet wilt, maar vaak is het nog even denken en zoeken. Vooral ook omdat er de laatste twee jaren natuurlijk heel veel is gebeurd op het gebied van smartphones. Er zijn veel nieuwe modellen bij gekomen en meerdere opties uitgebreid. Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Met deze 3 tips heb je hem zo gevonden!

1. Fancy pants

Wil je voor het allernieuwste model gaan? Wil je alles erop en eraan en ben je echt een early adopter? Dan sta jij altijd vooraan wanneer er een nieuw toestel uitkomt. Neem bijvoorbeeld de Apple iPhone 13. Ik heb momenteel de iPhone 11 Pro en hoewel die het nog perfect doet is er toch altijd iets dat knaagt om de nieuwste uitvoering te hebben. Dit nieuwe toestel is super mooi, ziet er geweldig strak uit en heeft natuurlijk de nieuwste snufjes en aanpassingen erop. Hij laat me wat denken aan het oudere model van de iPhones, alleen dan in een nieuw jasje. Eén van de grote voordelen is dat de batterij nog langer mee gaat dan de voorgaande modellen en ook de videokaart is top, waardoor je video’s maakt als een pro! Hier moet je natuurlijk wel wat voor over hebben, maar met een goed abonnement kun je hiermee zeker weer twee jaar vooruit!

2. Oud vertrouwd

Ga je voor een ouder toestel? Of hou je jouw eigen smartphone nog eventjes? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor sim-only. Let er wel op dat de smartphones van tegenwoordig maar enkele jaren meegaan en je dus niet een jaren abonnement afsluit. Op die manier kun je altijd nog een nieuwe smartphone aanschaffen wanneer de oude kapot gaat. Het voordeel van jouw eigen toestel houden is met name de prijs. Kun je het je even niet veroorloven om een nieuw abonnement af te sluiten met een nieuwe smartphone, dan is sim-only natuurlijk een budget vriendelijk alternatief. Mijn tip voor jou: spaar in de tussentijd, zodat je over een jaar wel die nieuwe smartphone kunt kopen!!

3. Accessoires

Iets dat je zeker niet moet vergeten zijn de accessoires voor bij jouw nieuwe smartphone. Een nieuw exemplaar vraagt namelijk om een nieuw hoesje en eventueel, indien je dat nodig acht, een screen protector. Hiermee voorkom je dat jouw nieuwe beste vriend beschadigd of zelfs kapot kan vallen. Ongelukjes zijn immers snel gebeurd. Bespaar niet op een telefoonhoesje, maar kies voor kwaliteit. Deze zijn over het algemeen wel net wat duurder, maar gaan daarmee ook veel langer mee. Ook beschermen ze jouw telefoon veel beter. Goedkopere hoesjes staan er namelijk om bekend dat ze snel breken of wanneer jouw telefoon op de grond valt het hoesje los springt. Ik hoef je niet te vertellen dat je hier niets aan hebt 😉

Met deze tips ben je helemaal voorzien en kun je jouw keuze voor een nieuwe smartphone goed maken. Of hou je jouw eigen telefoon nog en ga je ondertussen sparen? Alles is prima, zolang het maar bij jouw levensstijl en jouw budget past!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten