3 tips voor het kopen van de leukste kinderkleding

Als je moeder bent weet je vast en zeker wel wat ik bedoel. Kinderkleding kopen is leuk. Nog leuker dan shoppen voor jezelf! Als ik zie wat ik altijd voor de kinderen koop en wat voor mezelf stijgt dat voor hun er toch wel hoog bovenuit. Natuurlijk groeien ze en moet je dus telkens een maatje hoger, maar evengoed hangen de kasten altijd lekker vol. Ben je nog op zoek naar leuke kinderkleding? Dan geef ik je vandaag 3 leuke tips!

1. Lekker hip

Kinderkleding en babykleding is tegenwoordig lekker hip. Soms kan het ook echt leuk zijn om iets heel lieflijks aan te trekken, maar over het algemeen zie je bepaalde trends uit de mode voor volwassenen ook terugkomen in kleding voor kinderen. Helemaal prima, zolang het maar niet te hip is en kinderen eruit blijven zien als kinderen. Soms ga ik in trends mee, maar dan heb ik het met name over kleurgebruik en printjes. Koop dus vanalles wat, zoals lekker hippe printjes en kleurtjes, maar ook fijne basics die je overal bij kunt laten dragen. Zo kun je lekker mixen en matchen en wordt alles goed gedragen. 

2. Bewaar en hergebruik

Mocht je meer dan één kindje hebben kun je natuurlijk de allerleukste kleertjes hergebruiken. Bewaar dan ook nog alles (of alleen dat wat echt leuk genoeg is om nog een keer opnieuw te laten dragen) en vul dat aan met nieuwe items. Sommige dingen zijn namelijk echt tijdloos en zijn heel goed te combineren met iets nieuws. Vooral babykleding heeft de fijne eigenschap nooit uit de mode te gaan. Lekker opnieuw gebruiken dus! Zo kun je er nog een keer van genieten en scheelt het je tevens wat in de portemonnee!

3. Geef weg

Deze tip is niet direct voor jou bedoeld om aan te vullen, maar juist om weg te geven en er iemand anders een plezier mee te doen. Zoek de kleding uit die niet meer past en wat je niet wilt verkopen bijvoorbeeld (denk bijvoorbeeld aan merkkleding, want daar krijg je nog veel geld voor mits goed van kwaliteit). De kleding die overblijft kun je aan iemand geven die het heel goed kan gebruiken. Weet je zo niemand? Doneer het dan aan een goed doel of de voedselbank. Op die manier komt het bij de juiste personen terecht en kunnen zij ‘gratis’ shoppen. Deze mensen maak je er heel gelukkig mee en je weet dat jouw kleertjes zo nog een keer met liefde gedragen worden.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten