3 tips voor het mooi houden van jouw iPad

iPad

Ik weet niet hoe het er bij jullie aan toe gaat, maar hier ligt de iPad regelmatig op de grond. Hoewel de kinderen elk een eigen tablet hebben gebruiken ze onze iPad ook regelmatig. Deze wordt dan wel eens (expres) op de grond gegooid. Met een woordenwisseling als gevolg natuurlijk, want die dingen zijn erg duur. Hoe houd je je iPad mooi zodat je er lekker lang van kunt genieten? Vandaag geef ik je 3 tips!

1. Een hoesje

Met een hoesje bescherm je je iPad. Op die manier kan hij tegen een stootje, ook al valt hij je per ongeluk uit je handen. Een hoesje wilt natuurlijk niet zeggen dat je ermee kunt gaan gooien. Vaak hebben iPad hoesjes ook van die flapjes voor over het scherm. Superhandig, want als je hem opbergt is het scherm beschermt tegen krassen en stoten. Ook heel fijn als je hem wel eens meeneemt onderweg in je tas! iPad hoesjes kopen doe je makkelijk online!


2. Maak schoon

Belangrijk is om je iPad regelmatig schoon te maken. Niet met een sopje hoor, maar met een vochtig doekje. Droog goed met een droge doek af, anders krijg je strepen op je scherm en dat kijkt absoluut niet fijn. Als je hem schoonmaakt, haal dan ook even het hoesje eraf. Daartussen kan zich namelijk ook stof en viezigheid ophopen. Hier niezen de kids er wel eens op, dus belangrijk om schoon te houden.


3. Opletten geblazen

Gebruiken de kinderen jouw iPad? Let dan goed op. Je hoeft er natuurlijk niet continue bij te zitten, maar houd ze wel goed in de gaten en maak afspraken als je kindje daar groot genoeg voor is. Hier weten ze dat ze er voorzichtig mee moeten omgaan, alleen gaat dat met Brody van bijna 3 jaar nog wel eens mis. Als hij boos is gooit hij hem op de grond…Neem je jouw iPad mee in de tas, let dan even goed op dat er geen scherpe dingen zoals sleutels tegenaan komen. Deze kunnen krassen achterlaten op het scherm en de huls en dat is natuurlijk erg zonde!

Hoe bescherm jij jouw iPad?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten