30 dagen creatief met MUS

30 dagen creatief

Creatief bezig zijn, ik hou er zo van. Op allerlei vlakken trouwens, want zowel kleuren als knutselen als schrijven…ik vind het allemaal heerlijk om te doen. Van kleins af aan overigens al. Het zit er denk ik gewoon in. Van MUS Creatief ontving ik een tijdje geleden het te leuke 30 dagen creatief boek, waarin dus voor 30 dagen (of langer wanneer je dat wilt) leuke teken- en kleuropdrachten staan.

30 dagen creatief

Zoals ik net al zei, creatief ben ik altijd al geweest. Als kind heb ik ooit eens €250,- gewonnen bij een ontwerpwedstrijd van eigengemaakte kerstkaarten. Ik kocht er toen een Gameboy van, haha! Anyways, ik vind het leuk dat mijn kindjes ook die creativiteit hebben. Samen aan tafel freubelen is natuurlijk het gezelligst. Met 30 dagen creatief van MUS Creatief komt dat helemaal goed.

Hzet boek is zo ingedeeld dat wanneer je elke dag één opdracht volledig afmaakt, je 30 dagen bezig bent en het boek uit hebt. Bij mij werkt het echter anders, want ik doe alles in etappes. Ik werk er dus veel langer in, maar dat is niet erg. Je kunt gewoon makkelijk verder gaan waar je gebleven bent.

De kaft van het boek ziet er geweldig uit. Dat doen ze overigens altijd goed bij MUS Creatief! Naast een leuk design heeft het gouden details die er gaaf uit zien. Als je het in de winkel tegenkomt springt het er echt uit!

De inhoud is al net zo leuk en erg veelzijdig. Ik kan het je niet zo goed uitleggen, maar soms heb je geen zin om een bepaalde kleurplaat of design te kleuren of tekenen. Je kiest dan gewoon wat anders in een ander genre. In dit boekje kan het, want het beperkt zich niet tot één genre. De opdrachten en tekeningen worden bijgestaan door tekst. Zo lees je wat de bedoeling is. Erg leuk vind ik bijvoorbeeld de sneeuwbollen!

30 dagen creatief van MUS Creatief is een geweldig leuk decembercadeau voor alle creatievelingen. Het loopt uiteen van kleurplaten inkleuren tot aan zelf dingen tekenen en ontwerpen. Lekker veelzijdig dus. Het verveelt nooit! 30 dagen creatief kost €16,99 en is o.a. te koop bij Bol.com.

Ben jij graag creatief bezig?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten