5 redenen waarom een refurbished iPhone interessant is

refurbished iPhone

Ik ben echt team iPhone. Voordat ik ermee begon begreep ik dat niet zo, maar toen ik eenmaal mijn eerste iPhone in handen had was ook ik eraan verslingerd. Nu heb ik er inmiddels al drie versleten en heb ik onlangs de gloednieuwe iPhone 11 Pro. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, maar een flinke aanschaf is het wel. Je kunt ook kiezen voor een refurbished iPhone, scheelt je o.a. een boel geld.

1. De prijs

Eén van de belangrijkste aspecten als het gaat om een refurbished iPhone is toch wel de prijs. Een refurbished iPhone is eigenlijk een gebruikte iPhone, maar wel in prima staat om nog een tweede leven te krijgen. Hierdoor is de aanschafprijs een stuk lager dan wanneer je een gloednieuwe zou kopen.


2. Lager abonnement

Omdat je een refurbished iPhone vaak los koopt scheelt dit je in abonnementskosten. Ik heb bijvoorbeeld mijn iPhone 11 Pro met een abonnement gepakt en ben maandelijks €50,- kwijt. Als je een telefoon los koopt, dan kun je fijn een sim-only abonnement pakken, waarmee je vaak al voor €15,- per maand klaar bent.


3. Garantie

Ook op refurbished iPhones heb je vaak nog garantie. Wat de termijn daarvan is hangt af van de aanbieder. Ik heb er al gezien die maar liefst twee jaar garantie bieden, hetzelfde als bij een nieuw product. Dat geeft mij vertrouwen dat je een goed toestel koopt.


4. Goede kwaliteit

De kwaliteit van refurbished iPhones is goed. De staat is verschillend (hierover lees je in de volgende alinea meer), maar ze voldoen nog helemaal. Refurbished iPhones worden ook altijd voorzien van de nieuwste software, zodat je meteen ermee aan de slag kunt en geen updates hoeft te installeren.


5. Staat naar wens

De staat is per refurbished iPhone verschillend. Sommige zijn echt in nieuwstaat, andere zijn gebruikt. Vaak varieert dit van een heel klein krasje tot een beschadiging aan de zijkant. Vanzelfsprekend is dat hoe beter de staat is, hoe duurder je toestel is. Wat je hiermee wilt is dus geheel aan jou. Wil je lekker goedkoop van een iPhone kunnen genieten, kies er dan een met meer beschadigingen en doe er een mooi hoesje omheen. Zo zie je er vaak niets meer van.

Zou jij een refurbished iPhone kopen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten