5 redenen waarom nieuw bedlinnen jouw slaapkamer pimpt

bedlinnen

Een slaapkamer is voor velen van ons een praktische ruimte. Je slaapt er en verder doe je, naast soms wat gezelligheid, weinig anders. Bij velen staat de strijkplank er en hangt er wel eens wat was op. Maar wist je dat je veel rustiger en beter slaapt in een mooie rustige slaapkamer? Daar hoef je vaak niet veel voor te veranderen dan flink op te ruimen en nieuw bedlinnen op te leggen.

1. Andere uitstraling

Al jaren willen wij wat aan onze slaapkamer doen, maar telkens komen er andere projecten tussen waardoor het weer op de lange baan wordt geschoven. Ergens prima, want onze slaapkamer zoals hij nu is is niet verkeerd. Toch wil ik een andere uitstraling en dat bereik je makkelijk met nieuw bedlinnen. Kies een bepaalde stijl die jij mooi vind voor een slaapkamer en kies daar een aantal kleuren bij. In deze stijl kun je gaan shoppen voor nieuw bedlinnen. Eenmaal op je bed zul je zien dat het je kamer een stuk mooier maakt!


2. Mix and match

Persoonlijk vind ik het leuk als je wat mixt en matcht met jouw bedlinnen. Hierbij bedoel ik niet een hele verzameling aan kleuren, maar kies bijvoorbeeld twee kleuren en ga daarmee aan de slag. Kies één tint bedlinnen en in de andere tint nog wat extra kussens voor erbij. Kijk maar eens hoe hotels dat doen, dat ziet er altijd erg aantrekkelijk uit. Je kunt ook makkelijk je bedlinnen laten matchen met de rest van jouw slaapkamer. Zo wordt alles één geheel.


3. Lekker luxe

Een luxe uitstraling vind ik zo mooi bij een slaapkamer. Het liefst zie ik er goud in terug en echt dat hotelachtige. Met bedlinnen kun je dat goed nastreven. Kies voor mooie materialen in mooie kleuren. Mix met texturen die het goed samen doen en je zult zien dat je een heerlijk resultaat krijgt zodat je het liefst elke dag vroeg naar bed wilt.


4. Comfy en cosy

Je slaapkamer gebruik je soms ook wel eens om heerlijk lekker lui te zijn. Lekker uitslapen of gewoon eens een middagdutje. Vaak zie ik bij mede bloggers of influencers dat ze heerlijk liggen te chillen in bed met Netflix, dat krijg ik hier helaas nog niet klaar met twee kleine kinderen. Toch lijkt het me geweldig en met goed bedlinnen is dat nog fijner. Heerlijke natuurlijke materialen, versgewassen lakens en dikke fluffy dekbedden waar je in wilt wonen. Ook op het gebied van comfort en gezelligheid kan bedlinnen veel voor je doen.


5. Lekker fris

Tot slot, nieuw bedlinnen ziet er natuurlijk hartstikke fris uit. Heerlijk weer een nieuwe wind door de kamer, een fris iets. Ik hou daar wel van en vind af en toe vernieuwing echt nodig. Niet omdat het moet, maar omdat het je humeur en gevoel ten goede komt.

Wat voor een soort bedlinnen vind jij mooi?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten