5 tips bij het maken van jouw trouwkaarten

Kaartje2go trouwen

Hoewel C nog niet helemaal de deur uit is, is het gelukkig weer mogelijk om te trouwen met daarbij een leuk feestje en fijn gezelschap. Onmisbaar daarbij zijn natuurlijk trouwkaarten, waarmee je jouw geliefden uitnodigt om bij jouw mooiste moment van je leven te zijn. Omdat je niet dagelijks trouwkaarten maakt is het belangrijk om daar goed over na te denken. Om je daarbij een handje te helpen geef ik je vandaag 5 tips bij het maken van jouw trouwkaarten.

1. Het gezelschap

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een lijstje te maken van wie er komt op jouw dag. Hou daarbij rekening met de geldende maatregelen en bepaal ook voor jezelf of je het groots wilt vieren of lekker kleinschalig. Alles mag namelijk, want het is jouw dag! Denk hierbij ook aan de +1’s! Heb je jouw lijstje compleet? Kijk dan even na of je van iedereen de adressen hebt en zet die meteen erbij.

2. De vibe

Wat is het thema van jouw feest? Er hoeft natuurlijk niet altijd een daadwerkelijk thema te zijn, maar vaak ga je wel voor een bepaald kleurenschema of gevoel. Dit kun je laten doorwerken in jouw trouwkaarten. Er is namelijk heel veel mogelijk, van allerlei verschillende kleuren tot verschillende lettertypen en afwerkingen.

3. Jouw ideale kaart

Om jouw ideale kaart te vinden kan het zijn dat je even aan het zoeken bent. Dat is helemaal niet erg, want trouwkaarten maken is natuurlijk een hele leuke bezigheid. Bij Kaartje2go is het een feestje, want ze hebben enorm veel keuze in trouwkaarten die je ook nog eens geheel zelf kunt personaliseren. Wil je er een foto bij? Ook dat kan!

4. Proefdruk

Voordat je alle kaarten gaat bestellen is het aan te raden om een gratis proefdruk te laten maken. Hierbij bestel je één kaartje in jouw ontwerp. Zo kun je meteen zien hoe het er in het echt uitziet. Mocht je twijfelen tussen meerdere kaartjes is dit ook een goede optie om de knoop door te hakken. Je krijgt dan een gratis proefdrukpakketje met daarin jouw ontworpen kaart, een mapje met de papiersoorten en envelopkleuren en een flyer met vervolgstappen.

5. Makkelijk en snel

Bij Kaartje2go maak je in vier simpele stappen de mooiste trouwkaarten, met jouw eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Mocht je niet zo handig zijn met de computer, geen nood. Het is namelijk echt heel makkelijk (nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram. Daar laat ik je middels een reels zien hoe makkelijk het is!). Snel ook, want heb je besteld voor ’s avonds 20.00 uur, dan gaat het dezelfde dag nog met de post mee. Ook leuk: de eerste kaart krijg je bij Kaartje2go gratis!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten