5 tips voor jouw feestdagen outfit!

feestdagen outfit

Nog een paar dagen jongens en dan is het nieuwe jaar begonnen! De kerstdagen zijn helaas alweer voorbij. Ik kijk er elk jaar zo naar uit en ben stiekem al maanden van te voren bezig met alle voorbereidingen. Denk aan wat te eten, welke hapjes, waar gaan we heen (bezoek), hoe gaat de kerstboom er dit jaar uitzien en wat ga ik aandoen? Vooral dat laatste is iets wat altijd lang duurt en meestal op de laatste momenten maak ik hier een beslissing in. Heb jij jouw feestdagen outfit nog niet compleet? Check dan zeker deze 5 tips!

1. Voorbereidingen

Het begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Moet jij nu die dag voor oud & nieuw er nog over gaan nadenken, dan is er nog geen man overboord. Je kunt nog genoeg shoppen en proberen voordat het echt zover is. Heb je jouw outfit eenmaal compleet, leg alles dan op tijd klaar incl. de accessoires en schoenen die je erbij gaat dragen. Zo hoef je op de dagen zelf hier niet over na te denken.

2. Panty’s!

Ga je een rokje of misschien wel een leuk (glitter)jurkje dragen deze feestdagen? Superleuk natuurlijk, want niets is zo feestelijk dan dat! Draag eronder een mooie panty van goede kwaliteit, waardoor je het de hele dag kunt dragen zonder bang te moeten zijn dat je bij het uitpakken van jouw kerstcadeau een ladder erin trekt. Koop ook altijd genoeg reserve panty’s en ga je een hele dag ergens op bezoek, neem dan een reserve exemplaar mee!

3. Mooie pantalons

Ook heel erg mooi tijdens de feestdagen vind ik mooie pantalons. Met de LaXmi dameskleding komt dat helemaal goed, want zij hebben bijvoorbeeld hele gave pantalons, zoals een mooi violet exemplaar. Hier steel je natuurlijk helemaal de show mee. Mocht je het wat ingetogener willen houden, dan kun je natuurlijk voor een mooie luxe zwarte pantalon gaan met daarop een mooie top of blouse.

4. Niet alleen feestdagen

Heel belangrijk vind ik is dat je een outfit kiest die je niet alleen met de feestdagen aan kunt hebben. Anders draag je het enkel één of twee dagen en de rest van het jaar niet meer. Feestelijk mag het zeker zijn, maar kijk of je het dan ook nog eens een keer naar bijvoorbeeld een feestje kunt dragen. Zo ben je duurzamer bezig!

5. Schoenen

Heel belangrijk bij een outfit zijn schoenen. Vaak worden ze wat onderschat, maar schoenen maken of breken je outfit echt. Met de feestdagen ga je natuurlijk voor mooie hakken, laarzen of glitter- of lakschoenen. Supermooi, zolang het maar bij jouw feest outfit past!

Heb jij jouw feestdagen outfit al klaar liggen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten