5 voordelen van het reizen met een camper!

camper huren

De zomervakantie staat voor de deur en eerlijk gezegd kan ik niet wachten totdat we heerlijk elke dag weer kunnen genieten van het lekkere weer, leuke dingen kunnen doen en natuurlijk op vakantie gaan! Vorig jaar zat het er helaas niet in door het hele Corona gebeuren, maar dit jaar is nagenoeg alles weer mogelijk. Heb jij al een zomervakantie gepland staan? Of ben je misschien nog op zoek naar leuke ideeën? Vandaag geef ik je de 5 voordelen van het reizen met een camper, een heel tof idee voor komende zomervakantie!

1. Ga waar je wilt

Met een camper kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt ervoor kiezen om er heerlijk mee rond te reizen of gewoon op één plekje te staan. Het fijne van een camper is dat je zo weg bent. Mijn ouders hebben bijvoorbeeld een caravan, maar dat is toch wat meer gedoe dan een camper. Met een camper vertrek je namelijk gewoon. Let wel op, campings hebben heel vaak speciale camperplaatsen, hou daar dus rekening mee!

2. Je hebt altijd jouw ‘huis’ mee

Heel fijn is dat je altijd jouw ‘huis’ mee hebt. Sta je bijvoorbeeld op een camping, maar wil je er een dagje op uit? Omdat je geen aparte auto hebt dien je de camper in zijn geheel mee te nemen. Dat kun je als last zien, maar eigenlijk is dat heel handig. Zo heb je namelijk alles altijd bij de hand mocht dat nodig zijn en kun je niets vergeten!

3. Ontdekken

Een camper staat voor mij echt voor het ontdekken. Ik zou heel graag met een camper een mooie en lange rondreis door Amerika willen maken. Europa is overigens ook al goed, zolang je het maar goed plant. Wist je trouwens dat je niet zelf eigenaar hoeft te zijn om met een camper weg te kunnen? Je kunt er namelijk makkelijk een huren via Goboony! Hier huur je direct bij de eigenaar, wel zo fijn! Ze verhuren in heel veel landen in Europa, dus er is gelukkig keuze genoeg. Op die manier kan iedereen er met een camper op uit.

4. Kindjes

Kindjes en een camping. Het is een perfecte combinatie lijkt het, want ze zijn er altijd buiten en lekker vrij. Met een camper heb je dit gevoel nog meer te pakken, want je kunt ook in de natuur kamperen (waar dat mag). Ondanks dat sommige mensen zeggen dat het rondreizen met een camper niets voor kindjes is ben ik ervan overtuigd dat het geweldig kan zijn. Ze zien wat van de wereld, culturen, natuur etc. en je kunt het makkelijk combineren met leuke kindvriendelijke uitjes.

5. Langer weg

Vanzelfsprekend blijf je met een camper langer weg dan dat je in een all inclusive resort in Spanje gaat zitten. Hoewel je natuurlijk ook moet betalen voor de huur van een eventuele camper wanneer je er zelf geen hebt, ben je dikwijls nog stukken goedkoper uit dan een vliegvakantie. Op die manier kun je lekker extra lang vakantie vieren!

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten