5 x stoere jongens schoenen voor de zomer

jongens schoenen

Eén van de allerbelangrijkste dingen voor kinderen vind ik goede schoenen. Je kunt bezuinigen op kleding ofzo, maar wat schoenen betreft is het echt een must als het gaat om kwaliteit. De voetjes vormen de basis van hun houding en dus moet dat perfect zijn. Vandaag deel ik 5 leuke en stoere jongens schoenen voor de zomer!

Stoere jongens schoenen, ik vind het altijd superleuk. Heerlijk overigens dat ik een dochter en een zoon heb, want zo kan ik van beide werelden genieten. Voor Benthe zijn de ze vaak echt meisjesachtig en voor Brody altijd lekker stoer. Als we nieuwe schoenen kopen (meestal doen we dat aan het begin van een nieuw seizoen) dan letten we altijd op een paar dingen. Zo moet de pasvorm goed zijn. Onze kindjes hebben smalle voetjes en dus moet de schoen ook smal zijn. Daarnaast kiezen we voor Brody altijd exemplaren met veters, want die sluiten het beste aan op de voetjes. Ook moet de zool steun geven en niet te plat en te stug zijn. Ze moeten er natuurlijk goed op kunnen lopen en last but not least…ze moeten leuk zijn!

Meestal kijken we niet zo snel naar de prijs en geven soms wel €130 uit voor schoenen voor Benthe en Brody (per stuk). Dat is natuurlijk superveel geld en elke keer weer baal ik ervan, maarja…goede schoenen vinden we nu eenmaal erg belangrijk. Nu het zomerseizoen eindigt kun je aardig boffen, want in de sale shop je de leukste en stoerste schoenen voor weinig geld. Zeker een tip dus om nu alvast een kijkje te nemen voor leuke schoentjes voor in het najaar!

Welke schoentjes vind jij het leukste?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten