5 x wat doen op Valentijnsdag

Valentijnsdag

Hou jij van Valentijnsdag? Veel mensen zeggen het niet te vieren, maar doen het stiekem toch een beetje 😉 Gelukkig is momenteel weer vanalles open en zijn de mogelijkheden wat groter om samen Valentijnsdag te vieren. Weet je al wat je op deze mooie dag gaat doen? In dit artikel geef ik je 5 leuke tips.

1. Cadeautjes

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op Valentijnsdag zijn leuke cadeautjes voor elkaar. Of het nu iets kleins of iets groots is maakt niet uit, als het maar met liefde uitgezocht is. Geef elkaar in de ochtend het cadeautje of maak er een hele happening van. Pak er wat lekkers bij en een kop thee en geniet van het uitpakken. Mocht je geen idee hebben wat te kopen? Op Valentijnsdag.nl staat leuke cadeautips die je er ook nog eens meteen kunt bestellen.

2. Relaxen

Valentijnsdag besteden in de wellness, hoe lekker klinkt dat?! Juist, meteen boeken dus! Boek naast een dagje wellness ook voor beiden een massage erbij. Ultiem genieten natuurlijk. Na deze dag kom je beiden heerlijk zen thuis. Pak ’s avonds lekker een filmpje thuis samen op de bank.

3. Cocoonen

Wil je het huis niet uit of kun je misschien niet weg door tante C? Blijf dan lekker thuis en maak het daar gezellig. Huur een goede film of binge samen die goede serie. Bestel het avondeten en zorg vooraf dat er een lekker wijntje klaar staat. Zo kun je heerlijk samen binnen cocoonen en kom je die Valentijnsdag ook heel gezellig door.

4. Filmpje pakken

Wil je samen erop uit? Ga dan weer eens een filmpje pakken! Kies je voor die toffe actie film of ga je voor een romantische film? Zorg ervoor dat jullie beiden hem leuk vinden. Vaak zorgen dit soort momentjes voor een flashback, want de eerste dates bestaan o.a. uit een bioscoopbezoekje toch? Zo haal je tevens de leukste herinneringen op samen.

5. Hapje eten

Moet je op Valentijnsdag gewoon werken? Dat kan, want het valt dit jaar immers op maandag. Je kunt er dan niet een hele dag aan wijden, maar je kunt na het werk wel samen gaan uiteten. Zo maak je er toch een speciale dag van en heb je even wat extra aandacht voor elkaar.

Wat gaan jullie deze Valentijnsdag doen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten