50 jaar Disney World: ‘Het Meest Magische Feest ter Wereld’

Disney World 50 jaar

Het Meest Magische Feest ter Wereld, dit moet je wel vieren in Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista Florida. Vandaag 50 jaar geleden opende dit resort haar deuren voor gasten en sindsdien is het uitgebreid met nieuwe verhalen, figuren en avonturen. Komende 18 maanden vormen de Disney Cast Members het hart van een speciale viering van deze mijlpaal. Hoe? Met nieuwe attracties, avondshows en nog veel meer! Meer weten over dit geweldige jubileum? Je leest het in dit artikel!

In Magic Kingdom Park staat het Kasteel van Assepoester, wat het middelpunt is van dit feest. Het verwelkomt gasten met glimmende gouden slingers, gouden versieringen en een 50-jarig jubileum-embleem. Als gast ontdek je nieuwe ervaringen door het hele resort, waar je wordt verrast met glinsterende kleuren. Dit loopt door van de themaparken tot de Disney Resort Hotels en van het vervoer tot de merchandise en meer. Je kunt er dus zeker niet omheen!

 Nieuwe avondshows vieren de 50e verjaardag

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort gaan er vanaf vandaag 2 gloednieuwe en spectaculaire shows in première. Harmonious is één van de grootste avondshows ooit gemaakt voor een Disney Park en ga je terugzien in themapark EPCOT. Denk hierbij aan Disney muziek die mensen over de hele wereld inspireert, bewegende fonteinen, verlichting, LED-panelen en pyrotechniek (vuur). De show bevat nieuwe versies van de klassieke Disney liedjes in meer dan 12 talen. De andere nieuwe avondshow is Disney Enchantment, die wordt gehouden in Magic Kingdom. Het wordt extravagant, een reis vol avontuur, verwondering en empowerment. Hij inspireert om in magie te geloven, iets dat natuurlijk helemaal bij Disney past. Denk bij deze show aan vuurwerk, krachtige muziek, geweldige verlichting en meeslepende projectie-effecten die zich uitstrekken van het Kasteel van Assepoester tot in Main Street, U.S.A.

 Bakens van Magie

In de avond veranderen de iconen van Walt Disney World Park in prachtige Bakens van Magie met een sprankelende kleurrijke gloed. Zo wordt het Kasteel van Assepoester verlicht met een sprankelende toverstof, schijnt er een warm licht uit de Tree of Life incl. vuurvliegjes in het themapark Animal Kingdom en wordt het Hollywood Tower Hotel in Hollywood Studios overspoeld met schittering. In EPCOT schijnen nieuwe lichten over reflecterende panelen van Spaceship Earth dat lijkt op sterren aan een nachtelijke hemel.

Mickey en Minnie in het nieuw

Mickey en Minnie, de twee hoofdfiguren voor Disney, krijgen voor deze feestelijke gelegenheid nieuwe kostuums. Andere crewmembers als Donald Duck, Katrien, Goofy, Pluto en Knabbel en Babbel overigens ook. Denk aan prachtige geborduurde impressies van het Kasteel van Assepoester met vuurwerk, een kleurrijke glinsterende stof en goud accenten. Op en top feestelijk dus!

Een feestelijk nieuw nummer

Bij een 50e verjaardag mag een nieuw inspirerend nummer natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor deze gelegenheid is The Magic Is Calling geschreven, dat op verschillende manieren te horen is komende 18 maanden. Het roept alle gasten op om mee te vieren, ook ’s nachts wanneer de iconen in elk themapark veranderen in Bakens van Magie.

Wil je meer weten over Het Meest Magische Feest ter Wereld? Of misschien jouw bezoek vastleggen en boeken? Neem dan een kijkje op www.disneyworld.eu en www.DisneyParksBlog.com. Wij hebben nog altijd de grote wens om met de kindjes naar Disneyland te gaan, al is deze jubileum van Disney World Park natuurlijk fantastisch en de meest overtreffende trap in geweldige ervaring!

Ben jij al eens in Disney World geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten