7 Day Volume In-Shower Treatment van John Frieda

Heb je futloos haar en ben je hopeloos op zoek naar volume? Heb je al alles geprobeerd maar werkt niets? Dan heb ik hier de oplossing! John Frieda heeft sinds kort namelijk een geweldig nieuw product op de markt gebracht, namelijk de John Frieda Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment. Een hele mond vol voor een product dat evenzoveel doet voor je haren. Ik heb het mogen testen en het beviel erg goed!

Al lange tijd is volume wat vrouwen willen voor hun haren en bij John Frieda streven ze dan ook al langer naar fijne producten die je hierbij kunnen helpen. Nieuw is deze 7 Day Volume In-Shower treatment, een product dat je onder de douche gebruikt. Het is geen shampoo nee en ook geen conditioner. Wat het wel is? Een bijzondere treatment dat maar liefst zeven dagen lang voor flink volume moet zorgen.

De verpakking ziet er allereerst stijlvol en mooi uit, iets dat we van John Frieda wel gewend zijn. Wat een beetje apart is en mij meteen opviel was dat het een semi-permanente behandeling is. Dat klinkt natuurlijk wat gek, want wat is permanant? Na hooguit 7 dagen zou de werking verloren moeten zijn dus permanent is het niet echt. De 7 Day Volume In-Shower Treatment van John Frieda bevat volume-boostende polymeren. Deze maken je haren dikker en geven meer textuur waardoor je dat gewenste volume krijgt. Het moet een aantal wasbeurten actief blijven en hier ben ik dan ook echt benieuwd naar. Normaal spoel je producten bij het wassen van je haren zo uit.

Je gebruikt het product na je shampoo en conditioner. Dit doe je door het aan te brengen op je aanzet tot ongeveer halverwege je haarlengte. Je laat het even intrekken, net zoals een conditioner, en spoelt het dan goed uit. Het product bevat geen siliconen en geeft dus ook geen gladheid aan je haren. Dit moet ook niet, want dan is het volume natuurlijk weer weg.

Zoals je kunt zien is het een vrij klein flesje (100 ml.) met pompje. Ik had gedacht dat het wat groter zou zijn. Dit is niet zo heel erg, want je gebruikt het product ook niet elke wasbeurt en per wasbeurt gebruik je ook niet veel. Je doet er dus evengoed lang mee. Het pompje is wel superhandig! Zo kun je goed en makkelijk doseren onder de douche.

Het product zelf lijkt wat op de textuur van conditioner, het lijkt wat gelachtig. Na het wassen van mijn haren gebruik ik vier pompjes van de John Frieda 7 Day Volume In-Shower Treatment en verdeel dit goed over de aanzet en iets richting de lengtes. Het product laat zich goed verdelen, dus dit is al erg fijn! Het voelt goed aan op je hoofdhuid en geeft bij mij geen irritatie. Na enkele minuutjes kan het uitgespoeld worden. Het uitspoelen duurt bij mij wat langer dan dat ik dit met een conditioner moet doen. Misschien hoort dit er wel bij?

Na het wassen föhn ik altijd mijn haren, nu dus ook. Ik doe hierbij niets geks en föhn het net als normaal, maar al vrij snel zie je het volume verschijnen. Helemaal te gek! De aanzet voelt wat stroever aan (normaal is dit bij mij glad en dus is het volume ook ver te zoeken) waardoor mijn haren het volume hebben wat ik ook echt wil. Het haar voelt niet zwaar aan, maar is lekker luchtig. Erna gebruik ik nog mijn stijltang en doe dit natuurlijk niet op de aanzet. Ik behandel alleen de lengtes ermee en het resultaat is geweldig. Zou het na een aantal dagen ook nog zo uitzien?

Na twee/drie dagen worden mijn haren al wat vet en wordt het haar wat zwaarder waardoor het volume minder wordt. Ik heb niet meer het mega volume dat ik op dag één had, maar wel nog veel meer dan dat ik het product niet gebruik. ’s Morgens ‘kam’ ik mijn haren alleen even met mijn vingers en meer hoef ik niet te doen. Na een wasbeurt was ik bang dat het volume weg was, maar het zat er evengoed nog in. Na de tweede keer wassen is er bij mij niets meer van te zien, maar dan zijn de zeven dagen ook wel echt om.

Ontbreekt het bij jou ook wel aan volume, dan kan ik je deze John Frieda 7 Day Volume In-Shower Treatment zeker aanraden. Natuurlijk kun je ook voor een droogshampoo gaan, maar dat is meer werk en wordt je haar al snel vet van. Dit nieuwe product van John Frieda geeft je lekker luchtig volume zonder dat je elke ochtend een tijdje voor de spiegel moet staan. Een flacon bevat 100 ml. en kost €14,25. Je kunt het product kopen bij een drogist bij jou in de buurt.

3 gedachten aan “7 Day Volume In-Shower Treatment van John Frieda”

  1. Fijne review! Ik heb dit product al vaker zien staan maar nog niet ‘aangedurfd’ om het uit te proberen, haha. Nu ik dit lees wil ik dat weleens gaan doen. Volume is altijd welkom!

    1. Het werkt echt goed! Doordat je haar wat stroever wordt krijg je ongelofelijk volume, erg fijn product en zeker een aanrader!

  2. Ik ben er al zo lang naar op zoek, en vind het niet op internet of niet beschikbaar of uit verkocht
    Als iemand mij hier aan kan doen geraken , graag aub.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten