Nieuw: HUDA #Fauxfilter Concealer & Easy Bake Setting Powder

De laatste tijd deel ik heel vaak iets over nieuwe skincare, maar vandaag is het tijd voor nieuwe make-up. Ik ga het namelijk hebben over de twee gloednieuwe HUDA #Fauxfilter producten; de concealer en setting powder. Met beide producten creëer je een flawless ooglook en juist dat willen we allemaal wel!

Lees verder “Nieuw: HUDA #Fauxfilter Concealer & Easy Bake Setting Powder”

De magie van gezichtsoliën!

Gezichtsoliën, al jaren is het populair binnen de beautywereld en ik snap wel waarom. Een olie is rijk aan voeding en dus verzorging voor je huid. Wil je echt iets bereiken voor je huid, kies dan voor een gezichtsolie. Vandaag zet ik een paar fine gezichtsoliën voor jou op een rijtje, dus doe er lekker je voordeel mee!

Lees verder “De magie van gezichtsoliën!”

Verzorg de huid rondom je ogen met de Collistar oogcontour serum gel

Nieuw van Collistar is de Collistar oogcontour serum gel. Deze serum gel zorgt voor een liftende werking van de oogzone en is dus ideaal om te gebruiken bij de eerste tekenen van huidveroudering. Ook wanneer je hier nog niets van merkt raad ik je aan om al te beginnen met smeren, want zo stel je het proces een beetje uit. In deze review vertel ik alles over dit nieuwe product.

Lees verder “Verzorg de huid rondom je ogen met de Collistar oogcontour serum gel”

Alles over AHA en BHA peelings: pak hiermee specifieke huidproblemen aan

Al vanaf het begin van mijn puberteit heb ik een enorme interesse in huidverzorging. Niet voor niets begon ik ooit de beautyblog BeautyOpinie.nl die inmiddels is uitgegroeid tot Zijtikt.nl. In mijn vrije tijd volgde ik ooit het theoretische deel van de opleiding tot schoonheidsspecialiste en door de jaren heen heb ik ontelbaar veel verschillende crèmes geprobeerd. Regelmatig krijg ik de vraag wat nu dé aller beste crème is. Helaas is dat antwoord alleen niet zo eenvoudig…Vandaag gaan we het hebben over AHA en BHA.

Lees verder “Alles over AHA en BHA peelings: pak hiermee specifieke huidproblemen aan”

Zorgen voor je ouders doe je zo!

Hoe zit het met jouw ouders? Zijn ze al op leeftijd of nog lang niet? Tegenwoordig is het heel normaal om zo lang mogelijk thuis te wonen en wordt er zelfs vaak beroep gedaan op de kinderen om de zorg wat te ontlasten. Dat kan soms best moeilijk zijn, zeker wanneer je een eigen gezin hebt met een druk leven. Gelukkig is er altijd een oplossing voor alles en ook hiervoor. Heb je wat tips nodig om bijvoorbeeld voor je ouders te zorgen wanneer dat nodig is? Je leest het hier!

Lees verder “Zorgen voor je ouders doe je zo!”
Mobiele versie afsluiten