Leuk nieuw familiespel: Spokenchaos

Het lijkt nog heel ver weg, maar in de winkels zie je al veel spullen voor Halloween. Om helemaal in dit leuke, spannende en gezellige thema te blijven ga ik het vandaag hebben over een leuk en nieuw familiespel: Spokenchaos. Hierin sluipen ondeugende spoken ’s nachts rond door een hotel. Ze kunnen het echter niet laten om kattenkwaad uit te halen en maken daarbij een hoop lawaai. De gasten van het hotel worden er wakker van en gluren om de beurt door het sleutelgat van de hotelkamer om de spoken te betrappen. Of het ook echt zo leuk is als het klinkt lees je verderop!

Lees “Leuk nieuw familiespel: Spokenchaos” verder

Zo kun je ook in het najaar van je tuin genieten

De zomer is helaas nu wel echt voorbij. De heerlijke warme dagen waarbij we van ’s ochtends tot ’s avonds laat heerlijk in de tuin vertoefden moeten we achter ons laten. Ergens is dat prima, want binnen kun je het ook gezellig maken. Toch mis ik dat buitengevoel wel eens, maar weet dat je dit buitengevoel kunt blijven behouden. Ook in het najaar en zelfs de winter en zonder het koud te hebben. Hoe? Dat vertel ik je vandaag!

Lees “Zo kun je ook in het najaar van je tuin genieten” verder

Begin het nieuwe jaar met een familieplanner van Zoedt

De zomervakantie is alweer voorbij en wat is die om gevlogen. Wij hebben er heerlijk van genoten en zijn ook nog op vakantie geweest. Hopelijk hebben jullie net zo’n fijne vakantie gehad! Nu de school weer begonnen is, is het normale gezinsritme weer terug en ergens is dat ook weer fijn. Wel betekent dat weer veel afspraken en dingen om als gezin rekening mee te houden. Hoe je dat allemaal gaat managen? Met een familieplanner van Zoedt natuurlijk!

Lees “Begin het nieuwe jaar met een familieplanner van Zoedt” verder

Verhuizen met een kleintje? Houd hier allemaal rekening mee

Verhuizen met een kleintje is voor velen een nachtmerrie. Je bent namelijk ontzettend druk met het regelen van je verhuizing terwijl er om je heen steeds je zoon of dochter loopt. Je zoon of dochter loopt in de verhuistijd ook meer in de weg dan dat hij of zij je kan helpen. Dit komt natuurlijk simpelweg door het feit dat jouw zoon of dochter geen idee heeft van wat er te wachten staat. Wanneer je dus moet verhuizen met een kleintje, is het zeker aan te raden om een verhuisservice te regelen, bekijk Student Verhuis Service bijvoorbeeld. Een verhuisservice helpt jou namelijk met de verhuizing. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar een verhuizer in Rotterdam? Zoek dan op internet naar aanbieders voor verhuis service.

Lees “Verhuizen met een kleintje? Houd hier allemaal rekening mee” verder

Dé sieradentrends voor deze herfst

Elk seizoen komen er weer nieuwe trends op het gebied van kleding en make-up, maar ook op het gebied van sieraden. De sieradentrends van komend seizoen zijn inmiddels ook al bekend. Op de catwalk zijn weer heel ander soort sieraden gespot dan vorig jaar rond deze tijd van het jaar. Bekijk de website van Finaste als je benieuwd bent naar de nieuwste collectie sieraden. Welke sieraden dit precies zijn en welke trends mensen volgen dit jaar, gaan wij in deze tekst behandelen. Van Ringen tot oorbellen en van kettingen tot armbanden, het komt allemaal aan bod.

Lees “Dé sieradentrends voor deze herfst” verder
Mobiele versie afsluiten