Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect

Vanaf ongeveer ons vijfentwintigste jaar begint onze huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Ik merk het ook (inmiddels ben ik dan ook al wel 36…), maar smeren is dus zeker een must. De barrièrefunctie van de huid wordt namelijk zwakker, de stofwisselingsprocessen in de cellen worden trager en de huid verliest meer vocht en wordt minder elastisch, waardoor fijne lijntjes ontstaan. Gelukkig kunnen we er tegen smeren met Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect. De lijn bestond al en viert alweer haar 15e verjaardag. Speciaal daarom is de lijn voorzien van een make-over en zijn de producten vernieuwd.

Lees “Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect” verder

Gemak in de keuken met de Braun MultiQuick3 Staafmixer serie

Gemak in de keuken, wie wilt het niet. Hoewel ik geen echte keukenprinses ben, heb ik wel allerlei keukentools in huis om het leven wat makkelijker te maken. Sinds dit jaar kook ik soms wat uitgebreider en dan kom ik erachter dat ik toch nog wat dingetjes mix. Zo komt deze Braun MultiQuick3 Staafmixer serie als geroepen!

Lees “Gemak in de keuken met de Braun MultiQuick3 Staafmixer serie” verder

The Body Shop Breathe collectie

Op adem komen doe je met de gloednieuwe The Body Shop Breathe lijn. Hij behoort tot de nieuwe Wellness collectie en is zo samengesteld dat je even tot rust komt na bijvoorbeeld die overvolle treinrit of dat druk dagje op je werk vol deadlines. Vandaag vertel ik je meer over de geur van deze Breathe lijn en review ik drie producten.

Lees “The Body Shop Breathe collectie” verder

Nieuw & happy: Happy Earth Jasmine Ho Wood!

Happy Earth lanceert haar nieuwste deo-lijn, welke 100% natuurlijk, 100% effectief en 100% verzorgend is: Happy Earth Jasmine Ho Wood. Het merk heeft als missie een dosis vrolijkheid en optimisme te brengen door het ontwikkelen van producten waar jij blij van wordt en ook de aarde. De nieuwe lijn doet je denken aan een heerlijke frisse lentemorgen en die kleur van de producten…die is geweldig!! Vandaag laat ik je alle drie nieuwe producten uit de Happy Earth Jasmine Ho Wood zien.

Lees “Nieuw & happy: Happy Earth Jasmine Ho Wood!” verder

Pimp je badkamer of toilet op met de producten van Brabantia

Sinds mijn baan bij Blokker ken ik het merk Brabantia maar al te goed. Wij hebben best wat items van het merk in huis en nu mijn baan bij Blokker al lang niet meer van toepassing is heeft het merk zich ook verder ontwikkeld. Telkens weer komt het met mooie vernieuwingen en trends binnen de wereld van het wassen, de keuken, het toilet en de badkamer. Omdat er bij ons een nieuw toilet op de planning staat laat ik jullie alvast wat mooie pareltjes van het merk zien die ideaal zijn voor deze nieuwe ruimte.

Lees “Pimp je badkamer of toilet op met de producten van Brabantia” verder
Mobiele versie afsluiten