Kijktip: een feest der herkenning met De Wereld van Eva op Videoland

Dat een kindje krijgen je wereld veranderd is wel duidelijk, maar hoe rozig die wolk ook kan zijn, soms zijn er aardig wat dingen waar je van te voren geen rekening mee hebt gehouden. In de nieuwe docu De Wereld van Eva gaat Eva Jinek op zoek naar antwoorden op bepaalde vragen betreffende maatschappelijke thema’s. 6 weken na je bevalling al goede sex hebben? En hoe zit het met de rolverdeling van de ouders en moeders die eventueel werken? Zwanger zijn en bevallen, weet je de eventuele lichamelijke gevolgen? En weten dokters dat wel? Kortom…als je ouder bent, zwanger bent of ouders wilt worden is De Wereld van Eva echt een dikke aanrader om te kijken. Ik keek hem afgelopen weekend al en vertel je vandaag wat ik ervan vind.

Lees “Kijktip: een feest der herkenning met De Wereld van Eva op Videoland” verder

Review: Reviderm retA+ serum

Ben je op zoek naar een krachtig, effectief en veilig nachtserum, dan heb je hem met deze review gevonden! Ik ga het namelijk vandaag hebben over het lekkere luxe Reviderm retA+ serum. Dit serum bevat een bom met retinol, ook wel bekend als vitamine A. Dit werkt super als het gaat om huidverbetering. Wat het allemaal doet en hoe ik het ervaar vertel ik je vandaag!

Lees “Review: Reviderm retA+ serum” verder

Review: Coach Wild Rose

Dat de Coach geuren altijd een plaatje zijn weten we al, maar deze nieuwe Coach Wild Rose geur steelt toch wel echt de show. De nieuwe geur is een eau de parfum en staat symbool voor de heerlijke zwoele zomerdagen. Hier hebben we er natuurlijk al een paar van gehad en ik kan je nu al vertellen dat de geur inderdaad dat fijne zomergevoel versterkt. Vandaag review ik heb uitgebreid!

Lees “Review: Coach Wild Rose” verder

Hoe zit het met jouw financiële status? Zo weet je het!

Als het om financiën gaat is het soms best een vage wereld. Heel ingewikkeld ook, want er komt zoveel bij kijken. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een huis wilt kopen. Tegenwoordig is dat niet meer zo’n makkelijke klus en dien je een aardig spaarcentje te hebben wil je überhaupt wat kunnen kopen. Gelukkig is het veel makkelijker wanneer je meer inzit hebt in jouw financiële status. Heb je geen idee? Ik geef je vandaag een paar tips om dit helder te krijgen.

Lees “Hoe zit het met jouw financiële status? Zo weet je het!” verder

Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume

Ken jij het fenomeen haarparfum al? Hiermee verfris je jouw haren en voorkom je dat jouw haren nare omgevingsgeurtjes absorberen. Met het oog op de zomer is het een welkome verfrissing voor je haren, ook bijvoorbeeld na het zwemmen. Vandaag laat ik je de Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume zien, één van mijn favorieten.

Lees “Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume” verder
Mobiele versie afsluiten