Abysk Eye & Lip roller

Abysk Eye & Lip roller

Een goede verzorging voor je ogen en lippen is onmisbaar bij een huidverzorgingsroutine. Bij ABYSK weten ze dat ook en speciaal daarom komen ze met de ABYSK Eye & Lip. Dit is een fijne roller waarmee je zowel jouw ogen als jouw lippen kunt voorzien van een fijne verzorging. Wat het is, wat het doet en hoe je het gebruikt vertel ik vandaag!

ABYSK Eye & Lip

De huid blijven hydrateren is met name in de winter oh zo belangrijk. Door de kou buiten en de warmte van de cv binnen drogen jouw huid namelijk extra snel uit. Het gevolg? Een trekkerige huid, rimpels en zelfs rode plekjes. Omdat we dat zeker niet willen is er de ABYSK Eye & Lip.

De ABYSK Eye & Lip is een fijne roller die je eigenlijk altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Voor je ogen kun je hem zowel in de ochtend als in de avond gebruiken op een gereinigde huid. Rol hiermee over de huid rondom je ogen en eventuele wallen of vocht verdwijnen door het verkoelende effect van de roller. Bij dagelijks gebruik vermindert het ook fijne lijntjes.

Je kunt hem ook op je lippen gebruiken. Daar heeft hij namelijk hetzelfde effect. Fijne lijntjes rondom de lippen krijgen we naarmate we ouder worden en met deze roller kun je dat wat vertragen. Je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt. Het is namelijk een olie en houdt de huid lekker gehydrateerd. Op je lippen is dat dikke prima, want zo voorkom je tevens velletjes. De textuur is als een olie. Logisch ook, want het product bevat maar één ingrediënt: 100% biologische pure Abyssinian olie. Bij mij laat het een ietwat vet laagje achter op de huid, maar aangezien elke huid anders is kan dat bij jou bijvoorbeeld niet zo zijn. Ook laat het een zacht gevoel achter, wat heerlijk is wanneer de huid droog is. Het geeft de huid een mooie glow.

Deze roller is zeker een musthave, want door het compacte formaat is hij handig voor onderweg. Zo kun je hem bijvoorbeeld ideaal gebruiken in het vliegtuig of ruimtes met een airco. Ik vind dit zeker een leuk cadeautje voor de feestdagen. Ook qua prijs, wat hij kost slechts €17,95! Je kunt hem direct online bestellen op Abysk.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten