Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume

Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume

Ken jij het fenomeen haarparfum al? Hiermee verfris je jouw haren en voorkom je dat jouw haren nare omgevingsgeurtjes absorberen. Met het oog op de zomer is het een welkome verfrissing voor je haren, ook bijvoorbeeld na het zwemmen. Vandaag laat ik je de Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume zien, één van mijn favorieten.

Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume

Als beautyblogger van origine ken ik een haarparfum natuurlijk al heel langer. Deze Acca Kappa White Moss Nourishing Hair Perfume is echter nieuw voor me. Ik ontving hem van Labo-Noir, een luxe parfumerie in Bussum welke niche geuren verkoopt, zoals Acca Kappa dus. Ik ben er vorig jaar geweest en het is een ware ontdekkingsreis. Je wordt namelijk meegenomen in de verhalen achter de merken en geuren en de eigenaren vertellen er met al hun passie over. Mocht je dus in de buurt van Bussum zijn dan moet je zeker een keertje langsgaan.

Terug naar het haarparfum, want jongens wat heeft dat mijn hart gestolen. White Moss Nourishing Hair Perfume ruikt bloemig en zomers, ik hou hier wel van. Het wordt aangeduid als een fris en kruidig parfum, hoewel ik het dus meer bloemig vind. In de topnoten zit bergamot, jenever en citroen, in de hartnoten aldehyde, kardemom en lavendel en in de basisnoten amber, witte muskus en cederhout. Mocht je thuis zijn in de wereld van geuren weet je dat dit een unieke combinatie is. Ik heb dit soort geur dan ook zeker niet eerder met een parfum geroken.

Net als een gewone parfum kun je een haarparfum sprayen naar wens en wanneer je maar wilt. Omdat ik de geur zo lekker vind spray ik hem goed over mijn haren en stiekem ook als gewone parfum op mijn polsen etc. Zo blijft het geurtje nog langer aanwezig. Ik vind het echt een geweldige geur en kan het iedereen aanraden. Zelfs na het slapen ruik je het nog en is de geur ook wat in je hoofdkussen gaan zitten. Genieten!

De White Moss Nourishing Hair Perfume komt in een sprayflacon met een inhoud van 30 ml. en kost €39,-. Je kunt hem direct online bestellen bij Labo-noir.com of even langsgaan bij Labo-Noir in Bussum!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten