Aleeza Cosmetics Glowing Beauty Oil

Cactusvijgolie uit Marrakech is misschien wel het best bewaarde schoonheidsgeheim. De olie wordt al sinds eeuwen geroemd door vrouwen om haar unieke verzorgende eigenschappen en is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland! Duurzaam cosmeticahuis Aleeza Cosmetics introduceert haar 100% natuurlijke Aleeza Cosmetics Glowing Beauty Oil, een schoonheidselixer op basis van kostbare cactusvijgolie uit Marokko. De olie verzorgt je huid, verjongt en laat je stralen.

Cactusvijgolie is de meest kostbare schoonheidsolie ter wereld, omdat de productie ervan zeer arbeidsintensief is. De pitten van de cactusvijg worden met de hand geperst door vrouwcoöperaties in Marrakech. Het vloeibare rosegoud dat op deze manier gewonnen wordt, staat al eeuwen bekend om haar bijzondere kwaliteiten. Zo vertraagt cactusvijgolie de huidveroudering, verfijnt het de huidstructuur, reduceert het fijne lijntjes en houdt het je huid soepel en zacht. Tevens verhoogt het de elasticiteit van je huid en zit het boordevol antioxidanten.

Bron: aleezacosmetics.com

Aleeza Cosmetics combineert pure cactusvijgolie met andere waardevolle natuurlijke ingrediënten en komt zo tot de Glowing Beauty Oil, een voedende olie en serum in één! Extra fijn is dat de olie vrij is van parabenen, parfums, kleurstoffen, SLS en SLES, chemicaliën, synthetische ingrediënten en minerale oliën. De Glowing Beauty oil bevat naast cactusvijgolie ook amandelolie en arganolie.

De olie voelt heerlijk zacht aan op je huid. Wat ik erg fijn vind is dat hij vrij snel intrekt Hierdoor hoef je niet te wachten alvorens je verder kunt gaan met je beautyritueel. Ik heb een proefverpakking ontvangen, maar heb hier ongeveer een halve week mee kunnen doen. De Glowing Beauty Oil gebruik je twee keer per dag, ’s morgens en ’s avonds. Zo krijg je het beste resultaat. Ik merk dat mijn huid meer gehydrateerd is en zachter en fijner aanvoelt. Na een halve week gebruiken kan ik nog niet zeggen dat mijn huid er stukken beter uit ziet, daar heb ik hem tenslotte te kort voor gebruikt. Wel hoor ik van anderen die hem langer gebruiken dat hij supergoed werkt en je huid en stukken beter uit ziet.

Over Aleeza Cosmetics

Aleeza Cosmetics is een jong Nederlands cosmeticahuis dat werkt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit Marokko. Alle producten van het merk voldoen aan het 100% huidtolerantie keurmerk. Duurzaam en eerlijk produceren, in combinatie met vrouwcoöperaties uit Marrakech staat voorop.

Oprichtster Selima Ajaoun: “Aleeza Natural Cosmetics is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk met hoogwaardige werkstoffen en Fairtrade ingrediënten uit Marrakech en omgeving. Deze ingrediënten komen voort uit een eerlijk productieproces. Vol bewondering zochten wij naar de geheimen van de prachtige, stralende en gladde huid van Berber vrouwen uit Marokko. Zij deelden met ons hun unieke geheim: cactusvijgolie. Met trots maken wij deze olie, in moderne formulering, bereikbaar voor de Nederlandse vrouw.”

Wil je meer informatie over Aleeza Cosmetics en/of hun Glowing Beauty Oil? Kijk dan eens op www.aleezacosmetics.nl. Hier kun je ook meteen de geweldige olie bestellen. Een flesje van 50 ml. kost €39,95. Lijkt veel, maar je kunt er vrij lang mee doen. Ga jij hem shoppen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten