Alessandro Striplac Travel Kit

Alessandro Striplac Travel Kit

Voor ons is de zomervakantie pas net begonnen en nog even en dan kunnen we heerlijk gaan genieten in het buitenland. Ik heb er onwijs veel zin in! Mooi gelakte nageltjes horen bij de zomer en hoewel een standaard nagellak binnen een paar dagen al chipt is de Striplac van Alessandro ideaal voor op vakantie. Hij is lang draagbaar, komt in geweldige kleurtjes en superhandig: er is een heuse Alessandro Striplac Travel Kit! Deze laatste review ik vandaag uitgebreid!

Alessandro Striplac Travel Kit

Al langer ken ik de Striplac nagellak van Alessandro. Het werkt heel simpel en heel fijn. Je hebt er overigens wel een UV-lamp voor nodig en juist dat is vaak iets dat niet handig is om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Met deze Alessandro Striplac Travel Kit is dat probleem opgelost, want hiermee heb je waar je ook gaat mooie nageltjes!

De inhoud

In de Alessandro Striplac Travel Kit zit alles om meteen mee aan de slag te kunnen. Zo zit er een mini lamp in die werkt met een USB aansluiting incl. bijgeleverde stekker. Heel handig voor op reis natuurlijk! De lamp is inklapbaar en daarom ideaal om mee te nemen. Het past makkelijk in elke tas! Ook zitten er wipes in, een Nail Cleaner, topcoat en zelfs een kleurtje. In mijn geval is dit kleur 704 Siesta Cappuccino. Om de zomer compleet te maken kreeg ik er extra nog de kleur 183 Jungle Flower bij.

Hoe werkt het?

Het fijne van Alessandro Striplac is dat het lang houdt (je hebt er tot maar liefst 3 weken plezier van) en je binnen 15 minuten klaar bent met aanbrengen. Dit doe je met de lamp. Als eerste vijl je de nagels in model en haal je er eventuele andere nagellak van af. Dan is het tijd voor het eerste laagje van de kleur. Breng mooi en niet te dik aan op de nagels en hou het 60 seconden onder de lamp. Daarna breng je een tweede laagje kleur aan dat je vervolgens 90 seconden onder de lamp houdt. Vervolgens ga je met een wipe met Nail Cleaner over je nagels en daarna kun je nog de topcoat aanbrengen. Deze zorgt voor nog sterkere en langer houdbare nagels en geeft ze een mooie glans. Nog even onder de lamp en je bent klaar!

Wat vind ik ervan?

Zoals ik al aangaf kende ik de Striplac nagellak van Alessandro al en vind deze superfijn. De kleurtjes die ik kreeg zijn super! Met name de felroze kleur 183 Jungle Flower is te gek om in de zomer te dragen. De Alessandro Striplac Travel Kit is geweldig, want hoewel je jouw nagels voor vertrek makkelijk kunt bijwerken is het toch handig om mee te nemen in je koffer. Waarom? Mocht het nodig zijn om te moeten bijwerken kan dat makkelijk. De travel kit is ook handig voor thuis, want het neemt nauwelijks plaats in beslag. Ik ben fan! De lak draag ik overigens niet op mijn vingernagels, maar op mijn teennagels. Ziet er supertof uit en werkt net zo goed.

Deze Alessandro Striplac Travel Kit kreeg ik van Beautytasting, waar je hem natuurlijk ook meteen kunt bestellen. De set kost €44,95 en momenteel hebben ze ook nog een fijne kortingsactie waarbij je 20% korting krijgt! Je betaalt dan slechts €35,96.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten