Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum

Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum

Ben je op zoek naar een superluxe serum? Dan is dit Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum wat voor jou! Het geeft de huid een flinke boost aan collageen aanmaak en geeft daarmee een frissere en egale teint. Hoe het bevalt vertel ik vandaag!

Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum

Het Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum is een echt anti-age serum. Het is geschikt voor de normale tot droge/gecombineerde huid en past daardoor perfect bij mij. Je kunt het al gaan gebruiken bij de eerste tekenen van huidveroudering, zoals verslapping en fijne lijntjes. Daarnaast is het serum een aanrader voor de acne huid of een huid met littekens hiervan, grove poriën, vale (rokers)huid en de (pre)menopauzale huid.

De werkzame stoffen die erin zitten zijn o.a. glycolzuur, welke dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van collageen en huideigen hyaluronzuur een boost geeft. Tevens vervaagt het pigmentatie. Granactive retinoïde (een nieuwe vorm van vitamine A) stimuleert de celvernieuwing en collageen aanmaak en remt de afbraak van elastine en collageen als gevolg van o.a. UV-straling. Palmitoyl tripeptiden-5 geeft de collageen aanmaak ook weer een boost en verbetert de teint en textuur. Ferulic acid is een krachtig antioxidant dat vroegtijdige huidveroudering vermindert. Het co-enzym Q10 heb je vast vaker gehoord, dit verbetert de hydratatie en geeft een egalere teint. Tazman Pepper ten slotte werkt kalmerend en ontstekingsremmend.

Het serum komt in een supermooi en luxe glazen flacon met pipetje. Dat laatste is heel fijn met doseren en je kunt er tevens fijn schoon mee werken. De flacon staat natuurlijk supermooi op je badkamer te pronken, maar let wel op dat je het niet laat vallen!

De textuur is heerlijk zacht. Opvallend is dat het een gele kleur heeft. Het smeert zich heel fijn en zacht uit en trekt heel snel in. Bij mij laat het een ietwat stroef laagje achter, maar omdat je na een serum altijd nog een dag- of nachtcrème gebruikt is dat niet erg. Je voelt er dan ook niets meer van. Enig nadeel vind ik de geur. Deze is wat kruidig en daar moet je echt van houden.

Het Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum is vrij van parfum, parabenen, siliconen, sulfaat (SLS), phtalaten, minerale olie en het is vegan. Het is niet getest op dieren en heeft een pH waarde van 4. Let op wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, want omdat dit product vitamine A bevat mag je het dan niet gebruiken. Het Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum kost €79,95 voor 50 ml.

Welk serum gebruik jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten