Altijd en overal een frisse adem met Blue M

Blue M

Toen het merk net wat bekender aan het worden was mocht ik al de producten van Blue M testen. Heb je destijds mijn review gemist? Dan je kun je hem hier teruglezen. Vandaag laat ik je twee fijne producten van het merk zien die je altijd en overal een frisse adem geven. Daarnaast geven ze je mond een goede mondflora, wat misschien nog wel belangrijker is.

Veel mensen hebben regelmatig een slechte adem. De oorzaak kan verschillen, zoals bacteriën op het achterste gedeelte van de tong, maar ook medicatie, voeding of een slechte mondhygiëne. Een goede mondhygiëne helpt veel problemen te voorkomen als het om onze tanden gaat. De tanden en tong regelmatig goed poetsen en zorgvuldig naspoelen met mondwater zijn hierbij de eerste stappen. De mondspray en kauwgum van Blue M kun je hier nog aan toevoegen. Beide producten zijn o.b.v. actieve zuurstof.

Blue M Mondspray

De mondspray is speciaal ontwikkeld voor mensen met een slechte adem of voor iedereen die zijn adem gedurende de dag lekker fris wil houden. De formule bevat actieve zuurstof uit o.a. biologische honing en is vrij van parabenen, fluoride, kleurstoffen en sulfaten (SLS en SLES).

Het is een handige en compacte spray die je de hele dag door onbeperkt kunt gebruiken en die in elke tas of jas past. Je adem wordt er meteen lekker fris van! De mondspray heeft een inhoud van 15 ml. en kost € 5,95.

Blue M Kauwgum

Onderzoek heeft aangetoond dat het kauwen van suikervrije kauwgum na een maaltijd actief bijdraagt aan schonere tanden en een gezondere mond. Deze nieuwe dentale kauwgum van Blue M is een geavanceerde kauwgum die zorgt voor een frisse adem, helpt tanden schoon te houden en stimuleert de speekselproductie.

De kauwgum heeft een unieke mix van ingrediënten. Zo bevat hij actieve zuurstof uit biologische Manuka honing, essentiële Manuka olie, baking soda, xylitol en lactoferrine (dat is een melkproteïne die van nature ook voorkomt in ons speeksel en die de vorming van slechte bacteriën effectief bestrijdt). Deze mix neutraliseert een onaangename mondgeur, versterkt de natuurlijke mondflora en neutraliseert zuren in tandplak. De kauwgum is lekker fris en helemaal prima! Hij wordt verkocht in een doosje per 30 stuks voor €14,95.

De producten van Blue M zijn o.a. online verkrijgbaar bij Bluemcare.com/nl. Daarnaast kun je de producten kopen bij diverse tandartsen, mondhygiënisten, apotheken en online drogisterijen.

Wat gebruik jij tegen een slechte adem?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Altijd en overal een frisse adem met Blue M”

  1. Dit product kende ik nog niet. Ik weet niet direct of dit in België te verkrijgen is. Ik denk dat je ver komt met goed poetsen, je tong schrapen, flossen en naspoelen met mondwater. Toch leuk die extra’s voor tussendoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten