Altijd je telefoon bij de hand met Nice Guy Freddie

Nice Guy Freddie

Ken je dat? Dat je net een superleuk zomerjurkje aan hebt, maar dat het geen zakken heeft en jij zo je telefoon niet bij de hand kunt hebben. Heel erg irritant vind ik, want mede door mijn werk ben ik veel op mijn telefoon te vinden. Ook wil je als moeder gewoon je telefoon altijd bij de hand hebben om direct foto’s van je kindjes te kunnen maken in onverwachte situaties. De oplossing is een leuk telefoonhoesje met koord van Nice Guy Freddie!

Nice Guy Freddie

Gloednieuw en lekker duurzaam, dat is Nice Guy Freddie. Het merk is gevestigd in Berlijn en lanceert nu sinds kort hun eerste milieuvriendelijke collectie met duurzame telefoonhoesjes met koord. Het telefoonhoesje met koord is momenteel helemaal hip, dus daar spelen ze goed op in. Ze zijn gemaakt van tarwestro en biologisch afbreekbaar plastic. Dit is helemaal vrij van chemicaliën en giftige stoffen zoals BPA, lood en ftalaten. De hoesjes worden uitsluitend geproduceerd uit oud plastic en landbouwresten om het milieu te beschermen en dat is natuurlijk heel erg fijn! Zo loop je er niet alleen trendy bij, maar ben je ook nog eens lekker verantwoord bezig.

We maken ons vaak zorgen over hoe we allemaal produceren en consumeren, en hoe onze toekomst er daardoor uit zal zien. Precies dit was de belangrijkste inspiratie voor onze nieuwe collectie. Met de telefoonhoesjes van plantaardig en gerecycled materiaal doen we poging om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het is onze eerste stap om de schade aan het milieu te verminderen“, legt Anne-Marie den Hertog van Nice Guy Freddie uit.

De collectie is erg leuk! De hoesjes zijn duurzaam en de koorden zijn verstelbaar voor een ideale pasvorm. Ben je dus wat kleiner of misschien juist heel groot? Dan is dat geen enkel probleem. Het kleurrijke koord is ook nog eens erg leuk te combineren met verschillende outfits.

Zelf vind ik de hoesjes heel erg leuk. Ik koos voor een lekker kleurig telefoonhoesje met koord: Cookie Doo + Bio Pink en voor een neutraal zwart met de naam Black Panther. Op die manier kun je goed afwisselen en passen ze eigenlijk bij bijna elke outfit. De namen van de hoesjes vind ik overigens heel erg leuk verzonnen, lekker origineel! Mijn smartphone past er perfect in. De hoesjes voelen goed stevig aan en dat vind ik echt een must. Het gaat tenslotte om een goede bescherming van je telefoon. Het koord is ook top. Het verstellen gaat makkelijk en snel. Het ziet er ook nog eens erg leuk uit!

Het merk wordt momenteel in Nederland in meer dan 25 concept stores verkocht. In 2020 viert Nice Guy Freddie zijn tweede verjaardag met een nieuwe collectie en nog meer samenwerkingen zijn in het verschiet. Ik ben in ieder geval erg benieuwd, want deze twee leukers bevallen al erg goed!

Heb jij al een trendy telefoonhoesje met koord?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten