ANAS Skincare

Ken je het Nederlandse verzorgingsmerk ANAS Skincare al? Ik tot voor kort nog niet, maar pas geleden kreeg ik er een leuk pakketje van thuis. Erin zat een fijne bodylotion en een zeep. Wat ANAS Skincare zo speciaal maakt is dat het het eerste merk ter wereld is dat puur bergkristal gebruikt in haar producten. Wat dit toevoegt aan beauty en welke producten ik kreeg lees je zometeen.

ANAS Skincare

ANAS Skincare is nieuw. Het is een Nederlands merk dat dus gebruik maakt van puur bergkristal in haar producten. Waarom? Kristallen hebben een helende werking en geven op een unieke manier energie aan jouw dagelijkse leven. Het spirituele energie gevende karakter van bergkristal, wordt gecombineerd met een unieke technologie die de mineralen uit het kristal aan het werk zet voor jouw huid. Het bergkristal en het vulkanische water in de producten hydrateren en herstellen de huid en geven nieuwe energie. De holistische, premium huidverzorgingslijn, bestaat uit zeven producten met een heerlijke kruidige, houtachtige geur en prachtig vormgegeven verpakkingen.

ANAS combineert spiritualiteit met wetenschap. In het hart van alle producten zit Quartz Crystal, een bergkristal uit Madagascar. Kristallen worden wereldwijd al duizenden jaren gebruikt in zuiveringsrituelen voor lichaam en geest. Bergkristal bestaat voornamelijk uit het mineraal silica, één van de hoofdbestanddelen van onze huid, haar en nagels. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat silica de huid hydrateert en herstructureert. Het ontspant de huid en maakt haar zacht en is daarmee de perfecte basis voor de holistische verzorgingslijn van ANAS.


ANAS Skincare Body Milk

Eén van de producten die ik kreeg was de body milk. Deze verzorgt je huid met een natuurlijke formule met avocado en prunus olie. Deze hebben een antioxiderende werking die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het bergkristal zorgt voor een boost aan mineralen en ionen die je lichaam soepel, jong en stressvrij houden.

De textuur is vrij dun en persoonlijk vind ik dat fijn. Het smeert hierdoor ontzettend goed en het trekt goed in. Geen plakkerig of vettig laagje nadien, maar een fijne verzorgende en gehydrateerd huid. De geur is trouwens heel fijn, het is houtachtig en kruidig. De Body Milk kost €20,- voor een inhoud van 100 ml.


ANAS Skincare Crystal Soap

Ook kreeg ik nog de milde en hydraterende Crystal Soap. Deze balanceert de ionen in je huid terwijl je je handen en lichaam wast. Het vulkanische zand in de zeep geeft je huid een heel lichte scrub. De subtiele houtachtige geur is ook hier weer heerlijk. Wat ik erg mooi vind is dat de zeep, en ook de rest van de ANAS Skincare producten, er supermooi uit zien. Het ontwerp staat in het teken van de kristal, het USP van het merk natuurlijk. De zeep lijkt een massieve diamant, een ware eye-catcher! De Crystal Soap kost €14,95 voor 125 ml.

ANAS schenkt 7% van zijn winst terug aan de natuur, zo worden initiatieven op het gebied van het recyclen van plastic en het herstellen van de natuur ondersteunt. De producten van ANAS Skincare zijn uniseks en online verkrijgbaar via www.anascrystal.care 

Wist jij al van de helende werking van kristallen af?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten