Artdeco Dip Into the Beauty of Wildernis

Artdeco Dip Into the Beauty of Wildernis

De nieuwe wintercollectie van ARTDECO Dip Into the Beauty of Wildernis is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur. Je ziet dit o.a. terug aan het kleurgebruik van de collectie en aan de verpakking van bijvoorbeeld het Beauty Box Trio. Ik ontving een paar mooie items uit de collectie om aan jullie te laten zien.

Artdeco Dip Into the Beauty of Wildernis

Beauty Box Trio

Laat ik beginnen met het pronkstuk, namelijk het Beauty Box Trio. Deze design box kun je vullen met jouw favoriete kleuren. Het werkt middels een magneetsysteem, waardoor je elk seizoen een andere box kunt samenstellen. Het is geschikt voor oogschaduw, maar ook voor wenkbrauwpoeder, blusher en camouflage.

De collectie van deze winter bestaat uit mooie winterse en warme kleuren. Elk kleurtje oogschaduw kost €5,45 per stuk en de beauty box kost €11,95.

Mineral Eye Styler

Om een perfecte eyeliner te maken is er deze Mineral Eye Styler. Hij heeft een heel fijn puntje waarmee je heel mooi en precies kunt werken. Fijn is dat er een puntenslijper in zit, waardoor je altijd het puntje blijft behouden. Je kunt hem makkelijk aanbrengen op de binnenste en buitenste oogcontour. Fijn is dat hij longlastig is en veegvast. Ik kreeg hem in de kleur 93 (donker bruin) en hij kost €8,95.

Perfect Color Lipstick

Voor de lippen ontving ik twee kleuren van de Perfect Color Lipstick. Deze lipsticks hebben een rijke kleur en een intense pigmentatie, waardoor je ze in een handomdraai mooi en dekkend aanbrengt. Ze bevatten hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de lippen voller lijken en ze gehydrateerd blijven. De finish is cremig en parelmoerachtig, heel mooi!

Het gevoel is fijn zacht en daardoor dus heel comfortabel. Ik kreeg een bruine en rode kleur en vind die laatste erg mooi. De lipsticks kost €12,50 per stuk en zijn in nog meer tinten verkrijgbaar.

Art Couture Nail Lacquer

Tot slot zitten er nog mooie lakjes in deze collectie, waaronder de twee die ik ontving: kleur 706 en 934. De bordeaux roden kleur is heel mooi intens en de nude kleur heeft een mooi parelmoer effect. Fijn is dat je met twee laagjes een volledige perfecte dekking hebt. De lakjes kosten €8,95 per stuk.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten