ARTDECO Moisturizing Skin Tint, No Color Setting Powder en Hydra Care lipstick

Foundations zijn er in allerlei soorten en maten en maar goed ook, want iedereen wilt iets anders en elke huid is tenslotte ook anders. Nieuw is de ARTDECO Moisturizing Skin Tint, een foundation die niet alleen je teint opfrist, maar ook nog wat voor je huid doet. Ook nieuw is het No Color Setting Powder om je look mee af te maken en de Hydra Care liptisk, mijn favoriet van dit moment!

ARTDECO Moisturizing Skin Tint

De ARTDECO Moisturizing Skin Tint is nieuw en het wordt omschreven als een dagcrème met een tintje. Hij geeft fijne hydratatie af, iets dat een huid altijd nodig heeft. Elke dag smeren is belangrijk, want hiermee bescherm je je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Waarom dus niet meteen smeren met een dagcrème en foundation in één? Fijn is dat de ARTDECO Moisturizing Skin Tint verkrijgbaar is in meerdere tinten. Ik ontving tint nummer 3, die overigens goed bij mijn huid past. Het tintje zorgt ervoor dat je huid stralend wordt en onregelmatigheden mild gecamoufleerd worden. Lijntjes en poriën worden optisch wat verzacht.

De verpakking is mooi en helemaal in stijl met de rest van ARTDECO. De ARTDECO Moisturizing Skin Tint komt in een doosje en het product zelf zit in een blauwe tube met spits puntje. Dat laatste is fijn, want hierdoor kun je goed doseren.

Per toepassing gebruik ik maar een beetje van het product, want je kunt het met bijvoorbeeld een sponsje heel goed uitsmeren en blenden. Breng het zeker niet te dik aan, want dan ziet het er niet mooi uit. Mijn huid knapt er echt van op en ziet er veel beter uit met deze crème op dan zonder. Inderdaad, veel oneffenheden zijn weg en mijn huid krijgt die mooie glow zonder er vettig van te worden. Als je het mij vraagt is dit zeker een product om te hebben. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en gebruik het veel. Een verpakking bevat 25 ml. aan product en kost €17,99.


ARTDECO No Color Setting Powder

Een setting poeder gebruik je om je make-up mee te fixeren en om deze langer houdbaar te maken. Het valt onder de noemer afpoederen, alleen vind ik dat bij dit product niet echt een goede benaming. Het is namelijk geen poeder dat je echt los op je kwast ziet zitten, maar meer een dun laagje wat je over je gezicht aanbrengt.

Het poeder is een compact poeder en is wit van kleur. Nouja, het is niet zo dat je een wit laagje op je gezicht krijgt, het is transparant, maar het ziet er wit uit. Als ik er met mijn vinger over veeg zie je dat er niet veel losse poeders vanaf komen, maar wel dat het een laagje achterlaat. Dat doet het dus ook goed op je gezicht.

Het ARTDECO No Color Setting Powder maakt je make-up mooi af. Het haalt wel die glowy finish weg, dus houd je daarvan, dan kun je hem beter overslaan. Wel zorgt hij ervoor dat je make-up langer mooi blijft. Omdat het transparant is kun je het over elke look gebruiken en kan ook iedere huidtint hier plezier van hebben. Het ARTDECO No Color Setting Powder kost €21,50.


ARTDECO Hydra Care Lipstick

Tot slot laat ik je graag mijn favoriete lipstick van dit moment zien, de ARTDECO Hydra Care Lipstick. Zoals de naam al zegt geeft hij je lippen fijne hydratatie. Fijn voor als je lipstick draagt, want door lipstick kunnen je lippen uitdrogen. Een extra verzorging erin is dan zeker fijn.

De lipstick bestaat uit een kleur en uit een balm. In het midden zie je de balm, deze is overigens transparant. Als je de lipstick over je lippen smeert zal het van beide producten op je lippen afgeven, waardoor je dus en die fijne kleur hebt en een goede verzorging. Deze verzorging geeft je heerlijke zachte lippen.

Zie je die mooie glans? Dat komt door het verzorgende element in de lipstick. De kleur is ook echt heel mooi en kan op elk moment van de dag gedragen worden. Doordat de lipstick zo fijn aanvoelt is hij heel comfy en draagbaar. Echt een topper! De ARTDECO Hydra Care Lipstick ontving ik in kleur 183.06 en kost €11,99.

Al deze drie ARTDECO producten zijn onwijs fijn! De foundation is top, ik gebruik hem dan ook vrij veel momenteel. De lipstick is echter mijn favoriet en gebruik ik bijna elke dag. Hij is zo mooi en voelt heel fijn aan. De producten van ARTDECO zijn o.a. te koop bij Douglas en op Douglas.nl.

Welk product is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “ARTDECO Moisturizing Skin Tint, No Color Setting Powder en Hydra Care lipstick”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten