Aveda Damage Remedy

Wist je al dat ik een paar weken geleden mijn haren grijsblond heb laten verven? Een hele shock toch wel, want mijn haaraanzet was altijd donker. Nu is dat licht en was het zeker even wennen. Omdat mijn haar toch wel wat beschadigd was tijdens het blonderen gebruik ik nu de nieuwe Aveda Damage Remedy. Deze fijne conditioner beschermt en herstelt je haar.

Aveda Damage Remedy

Aveda Damage Remedy vermindert breekbaar haar in slechts één week met 90%, mits je het dagelijks gebruikt. Het product is 98% op natuurlijke wijze verkregen, namelijk op basis van planten, petroleumvrije mineralen of water. Het is gemaakt van quinoa-eiwit en geeft je sterker en langer haar. Daarnaast bevat het macadamia, een verzorgende olie, die het haar tevens verzacht, en soja dat het haar voedt.

Je snapt, dat klinkt mij als muziek in de oren! Mijn haar is namelijk vrij droog en heeft echt best veel verzorging nodig. Nu al helemaal na het blonderen! Het product hoef je niet uit te spoelen, maar zelf ben ik daar niet zo’n fan van. Het laat op die manier mijn haren namelijk iets voller lijken. Op zich geen probleem zou je denken, maar mijn haar is al flink vol. Hoe gebruik ik het dan? Als conditioner na de shampoo. Werkt supergoed en mijn haren zijn evengoed goed verzorgd en zacht!

De naam van het product past trouwens helemaal goed, want het herstelt echt heel goed en maakt je haren als nieuw. Ik raad hem je echt aan en trust me…ik (nouja…eigenlijk mijn haren) ben op dit moment de perfecte proefpersoon voor dit product! De verpakking is overigens prima. Het komt in een tube met een inhoud van 200 ml., een vrij reguliere inhoudsmaat bij haarverzorgingsproducten. Een tube kost €32,50 en is verkrijgbaar bij Aveda salons, spa’s, winkels en online te bestellen op www.aveda.eu.

Gebruik jij een specifieke haarverzorging?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten