Babor adventskalender 2021

Babor adventskalender 2021

Als het om adventskalenders gaat heb ik zo mijn favorieten, waaronder de BABOR ampullen kalender. Elk jaar komt het merk met een geweldige mooie en luxe kalender vol met ampullen. Je kunt ze op de aangegeven volgorde gebruiken om met Kerst een mooie stralende huid te hebben. Ook dit jaar hebben ze een nieuwe editie en wel een hele speciale! Vandaag laat ik jullie de BABOR adventskalender 2021 zien!

Babor adventskalender 2021

Een zee van glinsterende gouden sterren, kleine tere sneeuwvlokjes bedekken de stad Aken (waar het merk vandaan komt), de eerste Kerstliedjes klinken zacht en de zoete geur van Kerstmis hangt in de lucht. De Dom van Aken wordt feestelijk verlicht, het BABOR-huis schittert in kerstsfeer, goud licht schijnt door de ramen en toont de sprookjeswereld van BABOR.

Bij BABOR draait het om luxe, zowel in de producten zelf als om de uitstraling ervan. Ze weten heel goed hoe je dat luxe gevoel te pakken krijgt en hebben dit ook dit jaar weer weten te vangen in hun nieuwe adventskalender. Hij ziet er nog mooier uit dan voorgaande jaren en eerlijk? Ik ben er verliefd op! 

Zoals je wellicht al opgevallen is staat mijn naam op de kalender. Soms zijn dit echte persdingetjes, dit keer kan dit ook van jou zijn. Je kunt namelijk op Babor.de jouw BABOR adventskalender laten personaliseren met jouw naam erop en erin. Doet nog luxer aan en is lekker persoonlijk wanneer je het cadeau wilt geven. Jouw naam komt dan voor op de kalender in het goud en in de vakjes ook nog. Heel speciaal!

BABOR koos dit jaar voor het design van een mooi kersthuis. De gevel is prachtig en de combinatie van zwart, wit en goud is luxe en heel erg feestelijk. Je wilt zoiets gewoon hebben als je het ziet. De inhoud valt trouwens ook zeker niet tegen, want die is weer heerlijk!

In elk vakje zit een ampul. Op het deurtje staat om welk ampul het gaat en wat de werking ervan is. Fijn, want zo weet je precies wat je op je huid smeert. Zie hierboven ook weer de persoonlijke touch. Zo leuk! In de kalender zitten in totaal 24 ampullen, welke perfect op elkaar zijn afgestemd. Sommigen zijn hetzelfde, maar er zit genoeg verschil in om je huid lekker mee te verwennen en te blijven oppeppen. Bijzonder is dat sinds dit jaar ook de BABOR Precious Collection Ampoule Concentrates erin zitten. 

Dat BABOR aan het milieu denkt mag iedereen weten, want de binnenkant van de kalender is volledig plasticvrij! Voorgaande jaren was dat nog niet zo. Daar hebben ze dus zeker goed aan gewerkt! De BABOR Adventskalender kost €74,90 zonder personalisering en €79,90 met personalisering. Laat dat voor die paar euro dus zeker op maat maken!! De ampullen van BABOR zijn hier altijd groot favoriet, dus een kalender als dit is echt een prachtig cadeau. Je koopt de standaard kalender bij o.a. Douglas, maar het laten personaliseren kan enkel op Babor.de.

 Welke adventskalender heb jij dit jaar?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten