BABOR AGE ID Spring Summer 2019 Glow Stick & Nagellak

BABOR AGE ID Spring Summer 2019

BABOR is voor mij ook zo’n merk dat bijna nooit tegenvalt. Hun huidverzorging is top en naast dat hebben ze ook nog make-up. Elk seizoen komen ze met een nieuwe BABOR AGE ID collectie en de nieuwste is pas verschenen. Uit deze mooie collectie met pastelkleuren, maar ook mooie glanskleuren, laat ik je vandaag twee mooie items zien, namelijk de Glow Stick en een nagellak.

BABOR AGE ID Spring Summer 2019

De nieuwste BABOR AGE ID Spring Summer 2019 make-upcollectie is geïnspireerd op retropastelkleuren uit de jaren 50. De key colours zijn matte, smudgy pastels met een groot aandeel zwart, koraal, aardtinten en washed denim. Brons en glow plaatsen de natuurlijke accenten en van dat laatste word ik heel erg blij!

De nagellak die ik kreeg is ontzettend mooi. Het is een bronskleur met veel shimmertjes. Het is kleur 26 sparking metal. In de collectie zitten nog drie andere kleurtjes, een peachy kleur, roze en grijs/blauw. Stuk voor stuk prachtig!

De lakjes van BABOR zijn altijd mooi. Ze geven heel goed kleur af, waardoor je met twee dunne laagjes een perfecte dekking hebt. In tegenstelling tot veel andere nagellakken die ik review heeft deze nagellak een dun kwastje. Als je het gemak van een breed kwastje gewend bent valt dat even tegen en kost het lakken van je nagels je iets meer tijd.

De kleur is mooi! Enig dingetje is mijn idee van een zomerkleurtje op je nagels. Zelf houd ik meer van wat fellere of lichtere kleurtjes, zoals de peachy kleur uit de collectie. Dit soort kleurtjes draag ik normaal liever in de winter.

De Glow Stick uit de collectie komt in slechts één kleurtje. Het is een highlighter in stickvorm met aan de andere kant een kwastje om te blenden. Zelf gebruik ik liever een eigen kwast of sponsje, of ik blend voorzichtig met mijn vingers.

Hij ziet er prachtig uit als je het mij vraagt. Door de brede stick in een ronde vorm is hij makkelijk en mooi aan te brengen. Je krijgt niet direct een harde streep dan dat je bij een rechte stick zou hebben.

De kleur? Die is supermooi! Het is een goudachtige kleur, maar is ook weer niet te warm. Dat is fijn, want zo is deze Glow Stick ook voor de lichtere huidjes geschikt. Zelf ben ik enorm fan van de warme kleuren highlighter! Soms heb je van die vrij koele kleuren en dat past totaal niet bij me.

Of ik blij ben met de nieuwe producten uit de BABOR AGE ID Spring Summer 2019  collectie? Jazeker! Da nagellak is erg mooi, maar die bewaar ik denk ik voor het najaar of de winter. De Glow Stick is ook super en is nu heel goed te gebruiken. Hij geeft echt een hele mooie glow af, die tevens ook nog heel subtiel is. De Glow Stick kost overigens €24,90 en de nagellak €6,50. Valt nog reuze mee toch?

Draag jij regelmatig een highlighter?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten