Babor ampullen adventskalender 2020

Babor adventskalender

Hoewel december al een paar dagen begonnen is ontving ik afgelopen weekend de supergave BABOR ampullen adventskalender 2020. Ontzettend blij dat ik ermee ben, want de ampullen van BABOR zijn de beste ever!!

Babor ampullen adventskalender 2020

De BABOR Ampullen adventskalender is prachtig! De vormgeving is onwijs mooi en doet heel luxe aan door het glanzende goud. De vorm is vrij standaard, maar dat vind ik niet zo erg. Leuk is dat de vakjes niet op volgorde staan, zodat je elke dag even moet zoeken.

In de kalender zit een 24-daagse effectieve kuur van ampullen. Het geeft je huid goede werkstoffen die opbouwen, beschermen en de huid verstevigen. Ampullen vormen een extra stapje in je huidverzorging en kun je zien als boosters voor je huid. Het zijn echte krachtbommetjes waardoor je huid weer goed wakker wordt en weer stralend mooi wordt. De concentratie werkstoffen in deze glazen ampullen is bijzonder hoog, namelijk 8 keer geconcentreerder dan een crème!

Elke dag breng je een nieuw ampul aan. Ze zijn van glas zodat de werkstoffen niet kunnen vervliegen. Om die reden moet je ze ook in één keer opmaken, want een half geopend ampul bewaren heeft geen enkel nut.

De adventskalender met ampullen bevat een goed doordachte samenstelling van de meest populaire ampullen van BABOR. Deze samenstelling van 24 dagen is een kuur en zorgt ervoor dat je huid weer in topconditie komt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ampullen:

Hydra Plus (intensieve hydratatie) – Algae Vitalizer (geeft vocht en revitaliseert) – Stress Control (anti-age door stress en vermoeidheid) – Beauty Rescue (versterkt de huid) – Active Night (actief nachtelijk herstel) – 3D Firming (verbetering weefselstevigheid en huidelasticiteit) – Lift Express (anti-rimpel) – Grand Cru The Rose (huidverjonging, regenererend) – Grand Cru The White (verbetert huidstructuur) – Grand Cru The Black (bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering door het milieu).

De mix van de verschillende ampullen is echt top en het is ook precies zo afgestemd dat je de juiste combinatie in de juiste volgorde gebruikt. De ampullen gebruik je in de ochtend of avond na het reinigen. Je breekt het met een bijgeleverde breker en brengt het aan op het gezicht, hals en decolleté. Daarna kun je jouw dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Ik denk dat ik het niet hoef te vertellen, maar ik ben weg van deze kalender. Ampullen vind ik sowieso echt een verwennerij voor de huid, laat staan als ze in een mooie kuur in een mooie kalender komen! Ik ga ze elke dag met liefde gebruiken en er intens van genieten! Wil jij nu ook zo’n toffe BABOR Ampullen adventskalender 2020? Je bestelt hem voor €74,90 op Babor.com.

Gebruik jij ampullen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten