Babor Hydro Cellular 2 Step Hydro Performance Set

BABOR Hydro Cellular kit

Hydrateren, het is onwijs belangrijk voor een mooie huid met een jonge uitstraling. Met de Babor Hydro Cellular 2 Step Hydro Performance Set lukt dat heel goed. De set bestaat uit twee fijne producten die een onwijs goede hydratatie geven aan de huid en hiermee de huid voller maken en jonger laten uitzien. De twee producten uit de set zijn een serum en een aanvullende crème. In deze review lees je er meer over!

Hyaluron Infusion

Hyaluron Infusion is de eerste stap van de twee uit deze mooie en luxe set. Dit serum werkt vochtinbrengend voor een intensieve vochtverzorging van de huid. Het mooie is dat het een onmiddellijk effect heeft en dat dit ook langdurig aanhoudt. De verpakking is super luxe. Het serum komt in een glazen flacon met pipetje. Hierdoor kun je het fijn en makkelijk doseren en aanbrengen. De formule bevat o.a. drievoudig hyaluronzuur en HY 3-peptiden. Deze laatsten ondersteunen de huideigen hyaluronzuurproductie en zorgt ervoor dat het vocht beter in de huid wordt opgeslagen. Drievoudig hyaluronzuur en een speciaal NMF-moisturizing complex verminderen eventueel waterverlies van de huid.

De textuur van het serum is als een water. Het is heel erg vloeibaar en daardoor smeert het onwijs goed op de huid. Het trekt ook heel snel in en laat geen voelbaar laagje achter op de huid. Het plakt niet, is niet vet en de huid voelt niet stroef aan na het aanbrengen. Het is dus heel fijn om op een schone huid als eerste stap in e huidverzorgingsroutine te gebruiken! De flacon heeft een inhoud van 30 ml. dat overigens heel normaal is voor een serum. Je kunt er dus wel even mee vooruit.

Hyaluron Cream

Na het serum is het de beurt aan de Hyaluron Cream. Deze crème is lekker luchtig en geeft een 24 uurs vochtverzorging. Deze verzorging is perfect voor de zomer, want ook dan droogt de huid snel uit door de warmte en zonnebrandcrème. De crème komt ook weer in een supermooie en superluxe verpakking. De pompflacon staat hierdoor heel mooi op je badkamer! De formule bevat ook hier weer de HY 3-peptiden en drievoudig hyaluronzuur. De crème vormt een onzichtbaar filmlaagje op de huid met biopolymeren welke het vochtgehalte van de huid verbeteren. Ze geven continu vocht af aan de huid waardoor deze 24 uur van vocht is voorzien. Helemaal super!

De textuur van de crème is heel zacht en vrij dun. Je smeert het dan ook weer heel fijn uit over de huid. Het voelt ontzettend comfortabel aan op de huid en je voelt ook verschil wanneer je de crème aanbrengt na het serum of op een huid zonder serum. Met het serum eronder is het namelijk nog zachter, comfortabeler en soepeler. Het trekt vrij snel in, maar het geeft je wel de mogelijkheid om het fijn in te masseren. Doe dit dan ook zeker! Inmasseren kan met je vingers, maar ook met een fijne beauty tools zoals een gezichtsroller.

De Babor Hydro Cellular 2 Step Hydro Performance Set is wat mij betreft een geweldige set om in huis te hebben, zowel voor de zomer maar ook zeker in het najaar en de winter. Hij kost €89,90 en dat is natuurlijk een flinke investering, maar het is het oh zo waard! Je kunt de set direct bestellen op nl.babor.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten