Babor Precious Collection

BABOR Precious Collection

Gebruik jij al ampullen in je gezichtsverzorgingsroutine? Zeker doen hoor, want ze geven je huid echt een boost. Met name nu we even niet meer naar de schoonheidsspecialiste of huidkliniek kunnen gaan kunnen ze zeer veel voor je betekenen. Vandaag laat ik je de ampullen uit de BABOR Precious Collection zien.

BABOR Precious Collection

BABOR staat bekend om haar geweldige collectie aan ampullen. De keuze is er reuze en zo is er voor elk huidtype en huidprobleem wel een geschikt ampul te vinden. Vaak komen ampullen, ook die van BABOR, in kuurvorm. Zo ook deze BABOR Precious Collection set. Hierin zitten 7 ampullen welke goed zijn voor een wekelijkse kuur.

De BABOR Precious Collection ampullen zijn verpakt in een geweldig mooi doosje. Superluxe! Heel fijn is ook dat ze op volgorde van gebruik staan. Dit lijkt onbelangrijk, maar net als met bakken is ook in huidverzorging een bepaalde volgorde van belang.

In het doosje zitten 3 soorten high-end ampullen: rose gouden, gouden en platinum ampullen. Rose goud geeft je huid energie en is daarmee een echte oppepper voor de huid. De gouden ampullen geven de huid volume, waardoor de huid er voller en beter uitziet. De platinum ampullen liften de huid, geweldig op anti-age gebied!

Na een week deze kuur van ampullen gebruikt te hebben merk je echt verschil. Je huid is weer levendig, voelt minder trekkerig aan en je zit echt comfortabeler in je vel. Het werkt ontzettend goed op anti-age! De huid heeft die natuurlijke glow weer terug en dat zie je echt aan je uitstraling. Super dus!

Dit setje ampullen is echt onwijs luxe. Ze vormen tevens de meest luxe ampullen van het merk. Een 7-daagse kuur van deze BABOR Precious Collection ampullen kost €49,90. Niet geheel goedkoop, maar wel een aanrader voor de rijpere huid! Je kunt ze online bestellen op Babor.com.

Gebruik jij wel eens ampullen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten