Baby op komst, wat met de geboortelijst? 

Baby op komst, wat met de geboortelijst? 

Het is zo ver, er is een baby op komst. Vol verlangen heb je uitgekeken naar dat moment. Nu is de vraag natuurlijk, waar kan je het beste een geboortelijst leggen. Nog geen idee hoe een babylijst juist werkt en wat er allemaal op de babylijst moet komen? Ontdek en doe talloze inspiratie op van babyartikelen en babykleding. 

Het geluk van een baby te mogen verwelkomen is van alle tijden en toch moet er met de tijd worden meegegaan. Een online geboortelijsttool is een ideaal hulpmiddel voor de aanstaande ouders om mee te geven aan familie en vrienden. Hier kunnen de ouders hun droomlijst samenstellen voor de geboortelijst. Babyfunding zorgt voor een grote glimlach bij iedereen. 

Wat komt er nu op zo’n geboortelijst? 

De geboorte van je baby, daar wil je als toekomstige mama en papa enorm goed op voorbereid zijn. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is het samenstellen van een geboortelijst met talrijke babyspulletjes. Laat je goed informeren en bijstaan met tips en advies voor het uitzoeken van de juiste babyproducten naar de noden en wensen die je hebt. Daarbij is het belangrijk op al eens stil te staan naar wat de node zijn van je toekomstig kindje. 

De perfecte geboortelijst.

Kiest voor een geboortelijsttool die ontwikkeld is door en voor aanstaande ouders, om zo de perfecte geboortelijst samen te stellen. Zo weet je waar voorgaande zwangere moeders hun aandacht naar ging. Lees in rust meer over wat moeders kopen voor hun toekomstige baby en laat je inspireren door tips en tricks. Zo vind je alle informatie die je nodig hebt en weet je wat, wanneer en hoe je alles moet aanpakken. 

Een online geboortelijst, wat zijn de voordelen?

Een online geboortelijst, kort en bondig verteld: het leven van de toekomstige ouders gemakkelijk maken. Voor iedereen is er een mogelijkheid. Wil je als voorbereiden werk eerst de winkel bezoeken of toch op je gemakje de babyuitzet van je dromen zelf samenstellen van thuis uit. Het kan allemaal. Hier zijn 10 voordelen van een online geboortelijst.

  1. Meteen aan de slag gaan door een heel eenvoudige en snelle online registratie. 
  2. Je kan je geboortelijst online aanmaken, artikelen aanmaken, aanpassen en afsluiten. Het is dus 100% online beheerbaar. 
  3. Bekijk een online catalogus dat overzichtelijk is. 
  4. Laat iedereen op voorhand naar hartenlust geschenken kopen, dit omdat je jou online geboortelijst voor de geboorte activeert. 
  5. In jouw persoonlijk geboortehuisje in de winkel hebben we al jouw spulletjes verzameld en samengezet, drie weken voor de geboorte. 
  6. Iedereen die een cadeautje koopt voor jou, zowel in de winkel als online. Daar zal je persoonlijk van op de hoogte worden gebracht per email. 
  7. Koop wereldwijd en laat leveren in heel Europa. Laat die geschenkjes maar komen. 
  8. Bepaal zelf wanneer je een afhaling of levering wilt activeren. De geschenkjes worden dan naar jou verzonden op het moment dat jij gekozen hebt. 
  9. Als je jouw online geboortelijst afsluit, dan krijg je nog eens 10% cadeaubon op al de aangekochte spullen. Deze is 1 jaar geldig
  10. Bekijk zeker een online begeleiden gids!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten