BabyFloat + 2x winnen!

BabyFloat

Ken je de BabyFloat al? Als moeder zul je hier vast wel eens van gehoord hebben. Zo niet, dan ken je het van zien. De BabyFloat is een nekzwemband voor kleintjes vanaf 8 weken waarmee ze volledige bewegingsvrijheid hebben en zo kunnen zwemmen en trappelen onder begeleiding van een ouder. Vandaag laat ik het uitgebreid zien en maak je twee keer kans op een BabyFloat, want ik mag er twee gaan weggeven!

BabyFloat: dé must-have voor elke moeder

Wereldwijd zijn er al ruim 30.000 blije baby’s die dankzij dit zwembandje veilig mee kunnen dobberen. Het Nederlandse merk BabyFloat speelt hiermee in op een wereldwijd, groeiende trend. Officeel zijn ze geschikt voor kindjes vanaf 8 weken tot 2 jaar, al vind ik 2 jaar best wel oud hiervoor. Brody is nu 17 maanden en hem zou ik er niet meer in willen ‘hangen’.

De ultieme vakantie gadget

De eerste weken en maanden die je doorbrengt met je baby zijn vaak spannend en kosten veel energie. Met de hitte van afgelopen zomervakantie erbij neemt dit gevoel vaak toe, vooral voor baby’s die doorgaans niet goed tegen warmte kunnen. Daarom is een zorgeloos ontspanningsmoment samen fijn.

De bewegingsvrijheid die de zwemband de baby biedt, draagt bij aan een goede ontwikkeling van de spieren en doorstroming van het hart. Ook bij krampjes en overstrekking kan het een uitkomst bieden. Na 9 maanden te spenderen in de private-mama-spa (lees: de baarmoeder), brengt BabyFloat dit gevoel voor de baby weer terug. Zo kunnen de allerkleinsten, vanaf 8 weken, weer heerlijk rondzwemmen. En in tegenstelling tot veel andere zwembandjes, koelt bij de BabyFloat het lijfje niet af boven water en dat is echt een pluspunt!

Een zwemband om de nek van een baby? Ja, dit ziet er raar uit, ook ik moest er even aan wennen bij het zien ervan. Hoe werkt het? Vrij simpel! Je blaast de BabyFloat op en schuift het middels een eenvoudige sluiting om de nek van de baby, zoals een slabbetje zeg maar. Er zijn geen scherpe randen aanwezig, dus je kindje kan zich nergens bezeren.


Winactie: win een blauwe of roze BabyFloat!

Yes! Je leest het goed. Ik mag zowel een blauwe als een roze BabyFloat weggeven. Meedoen is heel simpel. Laat een reactie achter op dit artikel (hieronder dus en met geldig e-mailadres) en vertel waarom en voor wie jij de BabyFloat moet winnen. Geef hierbij ook even de gewenste kleur aan. Deze winactie loopt t/m 2 september (een weekje dus) en de winnaars ontvangen van mij een persoonlijk mailtje.


BabyFloat is een Nederlands merk dat ruim een jaar geleden werd opgericht en in korte tijd wereldwijd een enorme hype heeft neergezet. Om het merk heen is tevens een grote Instagram community ontstaan, waar ouders trots hun foto’s en filmpjes insturen van hun kinderen met de BabyFloat. De BabyFloat kost momenteel €19,99 en is verkrijgbaar in vijf kleuren. Je kunt hem bestellen op www.babyfloat.com en de verzending is zelfs gratis!

Kende jij de BabyFloat al?

– samenwerking –

16 gedachten aan “BabyFloat + 2x winnen!”

 1. Ik zou graag de blauwe winnen voor de baby die wij in november verwachten. Het lijkt me heerlijk voor de baby om je vrij te kunnen bewegen. Ook leuk dat Sara, Gijs en Teun al zo snel samen met de baby in bad kunnen.

 2. Ik zou de babyfloat willen winnen. Ons zoontje van 3 maanden past niet meer in zijn eigen badje. Hij genoot zo van het badje. Nu moet hij mee onder de douche of in het grote bad wat niet zo vrij is., omdat we hen dan vast moeten houden. Met deze babyfloat kan hij weer lekker ontspannend in bad.

 3. Ik zou graag de blauwe winnen voor mijn vriendin Kim, die inmiddels is bevallen van haar tweede zoontje. Een heerlijk knulletje wat op deze manier lekker in bad zou kunnen trappelen en samen met mama lol kan maken.

 4. Elk moment kan het nu gebeuren: de geboorte van ons Meisje!
  Graag zou ik de roze willen winnen zodat we straks veel bad en spetter plezier met haar kunnen hebben en deze mee kunnen nemen op onze vakantie in november!

 5. Wat leuk! Ik heb al veel goeds over deze babyfloat gehoord. Ik ben zelf bijna 13 week zwanger en het lijkt mij daarom ontzettend leuk in de toekomst te kunnen zwemmen met de kleine. Een mooie vooruitzicht doet altijd goed. Zelf zou ik wel graag gaan voor de blauwe, aangezien ik nog het geslacht niet weet. Liefs Gea

 6. IK word voor het eerst tante! Dus ik doe heel erg graag mee voor mijn neefje! Mijn zusje wordt voor het eerst moeder!

 7. Wat leuk dat je twee keer deze mag verloten! Wij zouden graag kans maken op de blauwe babyfloat. Ons eerste kindje kan ieder moment geboren worden en we zijn zeker van plan vaak het water met haar op te zoeken. Ik heb al zo veel positiefs gelezen over de babyfloat, dat zo’n band mij bijna onmisbaar lijkt. Ideaal voor in het zwembad of voor thuis in bad!!

 8. Ik zou de Roze Babyfloat graag voor mijn lieve meisje willen, dit zou ik echt geweldig vinden, ik weet zeker dat we hier beiden heel erg van zouden genieten 🙂

 9. Goedemorgen ik hoop dat ik nog mee mag doen!!
  Ik doe héél graag mee,voor mijn vriendin die inverwachting
  van een jongentje???? super leuke actie weer❤????⚘

  Volg jou op alle site’s????

 10. In deze water familie kan het niet ontbreken. Veel uitstapjes naar diverse gave zwembaden is hier een favo. Dan kan de kleinste niet achterblijven ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten