BaByliss Hydro-Fusion

BaByliss Hydro-Fusion

Heb je wel eens last van pluizig haar? Ik ook en ik vind het vreselijk. Nog niet zo heel lang geleden heb ik een keratinebehandeling ondergaan en sindsdien is het zeker veel verbeterd. Mocht je dit niet willen of er het budget niet voor hebben dan is er een andere mooie oplossing, namelijk de nieuwe tools uit de BaByliss Hydro-Fusion lijn!

BaByliss Hydro-Fusion föhn

Pluizig haar is niet alleen niet zo stylish, ook is het heel veel werk om goed te verzorgen. Ik weet er alles van, want ondanks mijn kappersbehandeling ben ik nog steeds best wat tijd kwijt aan het verzorgen en stylen. Ik heb namelijk veel haren en die drogen niet zomaar aan de lucht. Elke keer na het wassen is het dus tijd voor de föhn. Gelukkig heeft deze BaByliss Hydro-Fusion collectie een fijne föhn, die pluizig en statisch haar tegen gaat. Hij geeft je pluisvrij en glanzend haar dat heerlijk zacht aanvoelt en handelbaar is. Tijdens het drogen houdt de dubbele ionentechnologie de vochtbalans namens op peil. Het werkt met een geavanceerde plasma technologie die zowel de positieve als negatieve ionen combineert. Deze werken samen om de vochtbalans van het haar op peil te houden en pluizig haar te elimineren.

De föhn is uitgerust met een gewone blower en een plasma flow diffuser. Hiermee definieer je makkelijk krullen zonder dat ze gaan pluizen. De smalle blaasmond stroomlijnt de luchtstroom van de föhn waarmee je precies kunt werken en vrij snel je haren droogt. De föhn heeft twee snelheids- en drie warmte-instellingen. Fijn, want zo pas je het aan aan jouw haartype. Uiteraard zit er een coolshot op om de haarschubben te sluiten. Je maakt de föhn makkelijk schoon door het afneembare filter. Het snoer is maar liefst 2,5 meter lang, waardoor je vrijheid en flexibiliteit ervaart tijdens het drogen. De BaByliss Hydro-Fusion föhn kost €69,90.

BaByliss Hydro-Fusion föhnborstel

Dan is er nog de föhnborstel. Deze werkt met dezelfde technologie dan de föhn. Bijkomend voordeel is dat je met de borstel meteen goed kunt stijlen en je haren meteen op de juiste manier in model brengt. De borstel bevat ook weer de geavanceerde plasma technologie waardoor je een glanzend resultaat krijgt en een antipluis effect. De borstel is 50 mm en is bij groot. Hierdoor ben je net wat sneller klaar dan met een vergelijkbare borstel. De borstel bevat een keramische coating.

De föhnborstel is in te stellen in 2 temperaturen en bevat daarnaast ook de coolshot functie. Hij heeft 2 rotatiesnelheden en 2 draairichtingen. Dit laatste is natuurlijk heel fijn wanneer je voor wat slag in je haren gaat. Voor elke kant kun je een andere draairichting kiezen, waardoor je haren mooi en symmetrisch in model vallen. De tool wordt geleverd incl. een berschermhoes voor de borstelharen, waardoor je hem veilig en schoon kunt opbergen. Deze föhnborstel staat op mijn verlanglijstje!! Hij kost €69,90.

Voor meer informatie over BaByliss en haar producten kun je terecht bij BaByliss.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten