Bak een huis en geef een thuis + winactie!

De decembermaand zit vol met allerlei lekkers, warmte en cadeaus. Voor ons lijkt dat vanzelfsprekend, maar wist je dat dat op sommige plekken in de wereld heel anders is? Samen met SOS Kinderdorpen kunnen we ervoor zorgen dat, terwijl jij een leuk koekhuisje maakt, je ervoor zorgt dat steeds meer kinderen in veiligheid en goed verzorgd kunnen opgroeien. Hoe deze actie Bak een huis en geef een thuis precies werkt en wat je moet doen lees je vandaag. Ook is er een leuke winactie om dit goede doel te ondersteunen!

Koekhuisjes bakken met een goed doel

Hou je van bakken en/of knutselen? Wij hier thuis wel! Mocht je dat net zo leuk vinden als wij dan kun je tot 9 januari meedoen aan deze leuke actie van SOS Kinderdorpen! In samenwerking met Dr. Oetker komt SOS Kinderdorpen met een leuk bakpakket, waarmee jij jouw eigen kersthuisje bakt en versiert en je tevens het goede doel kunt steunen door zoveel mogelijk geld op te halen voor jouw huisje. Hoe leuk is dat?! Op die manier ben je en goed bezig voor een betere wereld en krijg je een middagje om met de kindjes. 

De missie van SOS Kinderdorpen is om ervoor te zorgen dat elk kind opgroeit in een veilige en liefdevolle familie. Voor ons is dat heel normaal, maar helaas voor veel andere kindjes niet. Hen hiermee helpen, door simpelweg te bakken en te versieren is natuurlijk een fluitje van een cent. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bakt alleen of samen met je kindjes een koekhuisje en versierd dit leuk en feestelijk. Hier maak je een foto of video van en die post je op de actiepagina www.bakeenhuis.nl. Vraag vervolgens jouw familie, vrienden en kennissen om van jouw gemaakte koekhuis een thuis te maken door een kleine donatie te doen. Op die manier haal je geld op voor het goede doel. Het doel van SOS Kinderdorpen en Dr. Oetker is om 50.000 euro op te halen, waardoor er 100 families in nood met 400 kinderen een jaar lang ondersteund kunnen worden. Als dat geen mooie kerstgedachte is…

Uiteraard zijn wij aan de slag gegaan en hebben van cake een koekhuisje gemaakt, wat de kindjes vervolgens versierd hebben. Het is natuurlijk niet moeders mooiste en het zal niet de schappen uit vliegen, maar het is gemaakt met liefde en plezier en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. 

Om jullie uit te dagen ook mee te doen mag ik 2 Dr. Oetker bakpakketten verloten, waarmee je ook een koekhuisje kunt maken. Hoe je kans maakt lees je op Instagram onder de desbetreffende post. Hopelijk doen jullie allemaal mee! 

Ook kun je ons gemaakte koekhuis sponsoren en een kleine donatie doen, waardoor ons koekhuis een thuis wordt voor kinderen die het nodig hebben. Ons huisje sponsoren kan via Bakeenhuis.nl/actie/jolanda-janssen.

Doe ook mee en bak een huis en geef een thuis!

– samenwerking –

Eén gedachte over “Bak een huis en geef een thuis + winactie!”

  1. Die is zeker met liefde gemaakt, ziet er prachtig en lekker uit hoor!
    Ik zou ook graag met de kinderen aan de slag gaan, dus ik maak graag een kansje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten