Balmain Ash Toner

Balmain Ash Toner

De blonde dames onder ons gaan vandaag iets nieuws voor hun haartjes ontdekken. Ben je een brunette, lees dan toch even verder, want wellicht kun je een vriendin tippen! Blonde dames weten maar al te goed dat blond onderhoud nodig heeft. Ik heb het dan niet over de uitgroei (ja…die natuurlijk ook), maar over de reeds gezette kleur. Blond kan nogal gelig worden en op dat op te lossen heb je o.a. zilvershampoos. Balmain Hair Couture komt nu met iets nieuws: de Balmain Ash Toner. Dit is een spray met eenzelfde werking dan een zilvershampoo. Superhandig!

Eerlijk is eerlijk…ik had best hoge verwachtingen van dit product. Dat komt waarschijnlijk ook door het merk, dat heeft natuurlijk wel een naam toch? De Balmain Ash Toner is speciaal ontwikkelt voor natuurlijk blond haar, geblondeerd haar en highlights. Het neemt de warme gloed weg en zorgt voor asblonde tinten in het haar door het op te lichten. Als blondine was ik er meteen erg nieuwsgierig naar, want elke wasbeurt gebruikt ik een zilvershampoo. Om de Balmain Ash Toner goed te kunnen testen heb ik de zilvershampoo enkele weken in de kast laten staan.

De Balmain Ash Toner zit verpakt in een eenvoudige en doorzichtige plastic pompflacon. Het label geeft het geheel een luxe uitstraling. Ook al is het eigenlijk vrij simpel, de combinatie van de vormgeving van het label en de paarse kleur van de toner die je door de verpakking ziet geeft het geheel best een luxe uitstraling. Voorop staat tevens de complete ingrediëntenlijst, lekker overzichtelijk.

Ik was zo nieuwsgierig, dat ik de Balmain Ash Toner meteen ben gaan testen. Je brengt het product aan op droog of handdoekdroog haar. Spray het 20 centimeter van je haren af en zorg dat je alle haren goed gehad hebt. Ik ben namelijk altijd bang voor vlekken. Omdat ik graag asblonde tinten heb spray ik vrij royaal. Of dit nut heeft weet ik niet, je kunt het namelijk ook opbouwen. Het product is een leave-in spray, wat betekent dat je het niet hoeft uit te spoelen. Je kunt de behandeling herhalen indien je dit nodig acht.

Wat mij opviel is dat het resultaat na één keer vrij subtiel is. Op zich is dit zeker fijn, want zo kun je zelf naar het gewenste resultaat werken. Na een paar keer gebruiken (ik gebruik het niet alleen na het wassen, maar ook zo elke dag op droog haar) zie je goed het verschil. Je moet deze Balmain Ash Toner niet gaan vergelijken met een zilvershampoo. Een zilvershampoo geeft namelijk wat mij betreft sneller resultaat. Deze spray is dan ook echt ter ondersteuning, maar wat mij betreft werkt het goed! Nog een pluspunt: het ruikt ontzettend lekker!!

De Balmain Ash Toner is vanaf nu verkrijgbaar bij de geselecteerde salons, luxueuze warenhuizen en online via Balmain Hair E-Boutique. Hij heeft een inhoud van 200 ml. en kost €21,50. Valt reuze mee dus vind ik zelf. Wel merk ik dat het best hard gaat met deze spray. Hij is zo op! Dat ligt denk ik aan mij, ik spray er namelijk goed op los. Gebruik jij een zilvershampoo? En zou deze Balmain Ash Toner iets voor jou zijn?

14 gedachten aan “Balmain Ash Toner”

    1. Ik dacht direct hetzelfde. Haha, echt grijs hoef ik niet te worden hoor, maar wat assig is wel mooi ☺️

  1. Ik laat mijn idee om wat blonder te worden maar varen, ik lees vaker dat blondines hun haar vaker moeten bijhouden in verband met een gelige gloed. Klinkt wel als een fijn product!

  2. Klinkt wel interessant maar ik denk dat ik het toch bij mijn zilvershampoo hou. Ik gebruik die eens in de 2-3 weken soms een keer in de maand en dat is voldoende voor mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten