Banila Co Clean it Zero Special Kit

Banila Co Clean it Zero Special Kit

Tijdens een groot event waar ik onlangs bij aanwezig mocht zijn konden we kennismaken met Banila Co. Het merk is nog vrij nieuw in Nederland en nog niet zo heel lang hier verkrijgbaar. Ik was er meteen onwijs benieuwd naar en zag dat er een item van in de goodiebag zat. Vandaag review ik deze Banila Co Clean it Zero Special Kit!

Banila Co Clean it Zero Special Kit

Ik moet je eerlijk bekennen, Banila Co kende ik nog niet. Ergens erg, want ik ben van mening dat je als beautyliefhebber toch wel goed op de hoogte moet zijn van alle ontwikkelingen in beautyland. Anyway…bij het zien ervan ging mijn hart al sneller kloppen, want…wat ziet het er prachtig uit!!

Verliefd was (en ben) ik op de Clean It Zero, een fijne cleansing balm welke verkrijgbaar is voor verschillende huidtypes. Deze balm komt in een potje met mooie vrolijke kleuren, iets dat meteen de aandacht trekt. Nu ben ik sowieso een sucker voor mooie verpakkingen, dus je snapt me wel 😉

Banila Clean It Zero is één van de beroemdste reinigingsproducten van Korean Beauty, die als een stevige balsem begint en smelt in een zijdezachte olie wanneer het met je huid in aanraking komt. Komt er water bij, dan verandert het in een melk. Het werkt onwijs goed en voelt heel erg fijn en zacht aan voor je huid. Er zijn dus 4 varianten van verkrijgbaar: Original, Revitalizing, Purifying en Nourishing. De eerste is de ‘standaard’ variant, de tweede revitaliseert je huid, de derde is heel fijn voor de ietwat onzuivere huid en de laatste werkt nog meer verzorgend door. Het is dus maar net waar jouw huid behoefte aan heeft.

Wat ik ervan vind? Ik vind het onwijs fijn in gebruik! Het voelt ontzettend zacht aan en hoewel je bij de eerste aanraking denkt: ‘Help!’, denk je erna: ‘Hmmm’. De balm lijkt namelijk vrij stug wanneer je het uit het potje haalt. Tijdens het smeren wordt het superlicht en smelt het in een olie weg. Het afspoelen gaat erg makkelijk. De olie verandert in een melk die heel goed afspoelt. Daarna dep je je huid droog en voelt deze schoon en zacht aan. Aanrader dus!!

De Banila Co Clean it Zero Special Kit is te koop voor €12,95, ideaal als je niet weet welke variant het beste bij jouw huid past of als je het gewoon eens wilt proberen. Uiteraard is het ook verkrijgbaar in grotere potten, die €24,95 kosten voor een inhoud van 100 ml.

Kende jij Banila Co al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten