Batiste XXL Volume Spray

Batiste XXL Volume Spray

Batiste kennen we met name om hun fijne droogshampoo, maar nu hebben ze ook de geweldige Batiste XXL Volume Spray. Hiermee tover je in een handomdraai lekker volume in je haar en wordt je haar tegelijkertijd verzorgd. Heel fijn met de feestdagen in het vooruitzicht!

Batiste XXL Volume Spray

Tijdens de feestdagen maken we ons meestal extra mooi. We trekken een mooie outfit aan en stylen ons haar. Of dat nu glad wordt of krul, voor beide opties kun je deze nieuwe Batiste XXL Volume Spray gebruiken. Het geeft je haar wat extra body vanaf de haaraanzet en creëert daarmee volume.

Deze feestdagen ga ik voor wat slag in mijn haar. Ik draag ze normaal gesproken altijd stijl. Met het krullen zakken mijn haren al snel uit, dus deze spray gaat echt uitkomst bieden. Hij geeft je haar namelijk wat meer body en daardoor blijven ook de gemaakte krullen wat beter zitten. 

Andere volume sprays laten je haar vaak uitdrogen en/of plakkerig aanvoelen. Deze van Batiste doet dat absoluut niet. Sterker nog…hij verzorgt je haren op en top. Het is namelijk doordrenkt met keratine om het haar sterk te houden en bevat voedende inca-olie voor een mooie glans. 

De nieuwe Batiste XXL Volume Spray is makkelijk in gebruik. Even schudden voor gebruik en je sprayt het erna van 30 cm. van je haaraanzet op je haren. Masseer vervolgens de haaraanzet voor het volume.

De geur van deze spray is ontzettend lekker. Hij bevat witte perzik, jasmijnblaadjes en tonkaboon en die combinatie is echt heerlijk! Wil je hem ook hebben voor de feestdagen? Hij kost €6,49 voor een inhoud van 200 ml. en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos. Je kunt hem ook online bestellen op Kruidvat.nl en Etos.nl.

Gebruik jij wel eens een volume spray?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten