BE Creative Brush Cleaner

BE Creative Brush CleanerBE Creative breidt haar assortiment uit met de Brush Cleaner. Je moet je make-uppenselen en kwasten tenslotte goed onderhouden om ervoor te zorgen dat ze doeltreffend blijven. Aan vieze kwasten en penselen hebben we niks en de houdbaarheidsduur ervan gaat dan ook snel achteruit als je deze niet regelmatig schoonmaakt. Met deze Brush Cleaner van BE Creative is dat nu wel heel eenvoudig.

Deze doeltreffende reinigende spray verwijdert gemakkelijk alle make-upresten en voorkomt dat zich tussen elk gebruik bacteriën ontwikkelen, welke je huid kunnen beschadigen. De zachte formule beschermt zowel de synthetische als de natuurlijke vezels, dus het is voor elke kwast of penseel geschikt.

De spray is verrijkt met revitaliserende actieve bestanddelen. Door toevoeging van een subtiel parfum geeft de formule de penselen een frisse, schone geur.

Om te testen kreeg ik er de bronzing brush bij. Een grote brush met een platte bovenkant, perfect op je bronzing powder mee aan te brengen en je gezicht te shapen. Omdat bronzing powder de kleur van de brush heeft en maar in minimale mate gebruikt wordt zie je weinig resultaat bij een voor en na foto. Daarom heb ik twee andere brushes gebruikt, welke ik al een tijdje niet schoongemaakt heb (shame on me!).

Als allereerste ben ik begonnen met deze foundation kwast. Ik heb hem al een hele tijd niet meer gebruikt, omdat ik momenteel de foundation of bb creams het liefst met mijn vingers aanbreng. Deze foundation kwast heeft dus al een tijdje in een etuitje gezeten en dat is ook te zien aan de viezigheid. Bah! Na twee keer sprayen heb ik het product even laten inwerken en toen met een velletje keukenrol schoongeveegd. En kijk hier beneden…zo goed als nieuw!

Ook was ik erg benieuwd hoe deze Brush Cleaner van BE Creative werkt als er glitters op je brush zitten, zoals op deze eyeshadow brush. Veel van mijn oogschaduws bevatten een glittertje en dus zit je brush al snel onder. Mocht je nu eens geen glittertje in je oogschaduw hebben, dan krijg je het wel door het gebruik van deze vieze brush. Niet aan te raden en dus meteen klaar voor de schoonmaak!

Op de foto hierboven zie je nog de glittertjes zitten. Niet fraai want dit blijft echt altijd een spoor op je oogleden achterlaten. Omdat deze brush vrij klein is heb ik maar één keer met de Brush Cleaner gesprayed. Even wachten en vervolgens weer schoonmaken met een velletje keukenrol. Zoals je kunt zien op onderstaande foto ziet ook deze brush er weer uit als nieuw. Helemaal geweldig!

Elke maand een grondige reinigingsbeurt blijft uiteraard aanbevolen om een perfecte hygiëne te garanderen voor je brushes. De Brush Cleaner van BE Creative is uitsluitend te koop bij Ici Paris XL en kost € 7.77. Maak jij je brushes regelmatig schoon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten