Beauty Doeboek voor Meiden winactie!

Speciaal voor de Sint heb ik nog een leuke winactie voor jullie! Je kunt namelijk het onwijs toffe Beauty Doeboek voor Meiden winnen. Onlangs heb ik er al eens over geschreven en ik kan je vertellen dat het echt superleuk is. Het Beauty Doeboek voor Meiden is bedoelt voor de jonge meisjes die zich al intereseren voor beauty en make-up. Het boek stimuleert het lekker creatief te zijn. Ze kunnen erin tekenen, eyeliner oefenen en complete looks maken. Supertof!

Winnen!!

Dit te gekke boek (deze mama heeft hem ook en wilde hem eigenlijk zelf al gaan invullen) kun je nu winnen. Het is echt een heel leuk cadeau voor met Sinterklaas en dus zorg ik ervoor dat het boek nog voordat de Sint thuis komt hij bij jou wordt bezorgd.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like Zazazoo op Facebook
 • Volg Zazazoo op Instagram
 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres en vertel waarom jij dit boek wilt winnen

De winactie loop t/m 30 november en de winnaar ontvangt op 1 december een mailtje van mij, zodat het boek op tijd is voor Sinterklaas!

Wil je er nu zeker van zijn dat je dit boek aan je meisje kunt geven? Je kunt het natuurlijk ook bestellen op www.bruna.nl. Het kost €14,95.

17 gedachten aan “Beauty Doeboek voor Meiden winactie!”

 1. Wauw!! Hier gaat mn dochter echt super blij van worden ?? ze is 9 en mn make up moet ik verstoppen ? als schoencadeautje had ze lipglos gekregen ?? nou het leek niet op lipglos, ze had echt knal rode lippen, en bleef nog heel de dag zitten ook, en een lol dat ze had ??
  Met de boeken van top models kan ze ook uren bezig zijn, lekker tutten in die boeken ? dit make-up doe boek zou een super leuke verrassing zijn als hij uit de zak van sinterklaas mag komen ?
  Ik doe héél graag mee!
  Groetjes anita

 2. Deze meid (van 45) is al heel wat jaren into beauty.
  Ik werk vanaf mijn 16e (dus bijna 30 jaar) in een drogisterij/parfumerie en vind het heerlijk om looks te maken.
  ik volg je ook op Facebook & Instagram.

 3. Like via Facebook en volg via Insta. Wat een geweldig kerstcadeau voor mijn nichtje. Ze is al helemaal into the make up maar eigenlijk nog een beetje jong, maar het is nooit vroeg-genoeg om te oefenen haha. Dit gaat ze geweldig vinden en ik hoop dan ook dat ik voor haar win want zij is echt mijn zonnestraaltje

 4. Zo leuk!! Het zou niet helemaal eerlijk zijn als ik mee zou doen. Ik ken geen meisje die het zou kunnen gebruiken en ik zou hem dan waarschijnlijk voor mezelf houden hihi. Ik gun het graag een meisje die hem echt nodig heeft;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten