Beauty Kitchen The Sustainables

Beauty Kitchen The Sustainables

Beauty Kitchen komt met iets nieuws: Beauty Kitchen The Sustainables. Het is een vernieuwde serie bad- en bodyproducten waar je blij van wordt. Alle producten zijn natuurlijk weer 100% biologisch geteeld, natuurlijk en de verpakkingen herbruikbaar. Deze lijn maakt het iedereen gemakkelijk om duurzame keuzes te maken voor in de badkamer.

Beauty Kitchen The Sustainables bestaat uit vier verschillende bad- en bodylijnen waarvan er eentje fragrance free is. De andere drie geuren bevatten hele fijne geuren van essentiële oliën. Zo is er nog de Citrus Burst lijn, de Botanic Bliss en Mint Fresh. Elke lijn bestaat uit vier basics: een vloeibare handzeep, een body wash, een body crème en een stuk vaste zeep.

Beauty Kitchen Citrus Burst Organic Vegan Soap Bar

Vaste zepen gebruik ik zelf eigenlijk nooit. Ik weet niet waarom, maar mijn voorkeur gaat altijd naar vloeibaar uit. Deze vaste zeep kreeg ik uit de Citrus Burst lijn. Hij ruikt heerlijk citrustachtig en is daarmee lekker verkwikkend. Hij bevat grapefruit, sinaasappel en citroen en dat je ruik meteen bij het openmaken van het doosje. De zeep is lekker groot (120 gram) dus daar kun je wel even mee vooruit. Deze zeep is vegan en kost €5,49.


Beauty Kitchen Botanic Bliss Organic Vegan Body Cream

Nu de huid in de winter vaak wat droger en trekkerig aanvoelt is het zaak om na elke douchebeurt te smeren. Smeer je huid in met fijne producten die lekker ruiken, want daarmee stimuleer je je humeur.

Deze Beauty Kitchen Botanic Bliss Organic Vegan Body Cream ruikt heerlijk! Ook deze geur is heel fijn en aromatisch met rozemarijn, may chang en eucalyptus. Hierdoor doet hij ook wat fris aan, maar ruikt ook wat kruidig. Heel fijn! Hij trekt overigens goed in en smeert prima, aanradertje dus! Hij kost slechts €9,99 voor een inhoud van 150 ml.


Beauty Kitchen Minty Fresh Organic Vegan Body Wash

Voor onder de douche gebruik je de body wash. Hij schuimt een beetje en dat is helemaal prima. Ik kreeg hem uit de geurlijn Mint Fresh en ja…hij ruikt dus echt zoals je denkt dat hij ruikt. Naar pepermunt, zoete sinaasappel en mint. Een heerlijke combi voor een fris en schoon gevoel! Een flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €9,99.


Beauty Kitchen Fragrance Free Organic Vegan Hand Wash

Uit de fragrance free lijn ontving ik de hand wash. Heel fijn, want hier worden wat handjes af gewassen. Hoewel ik een geurtje in een handzeep altijd wel goed kan waarderen heeft deze dat dus niet. Hij is gewoon simpel en zuiver en je ruikt hem dus niet. Dat maakt hem wel zeer geschikt voor de gevoelige huidjes! Met de hand wash krijg je je handen fijn schoon. Een flacon met een inhoud van 300 ml. kost €8,99.

Zelf ben ik blij met deze producten. Ze werken helemaal prima en zijn ook nog een goed voor het milieu. Mijn favoriete lijn is denk ik Botanic Bliss, juist omdat deze ook wat zachter van geur is. Al deze nieuwe producten uit de Beauty Kitchen The Sustainables collectie koop je bij Holland and Barrett of bestel je online op Hollandandbarrett.nl.

Welk product van Beauty Kitchen heb jij wel eens geprobeerd?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten