Beauty Pillow, de beste vriend voor je haar en huid!

Beauty Pillow

Ken jij de kussenslopen en dekbedovertrekken van Beauty Pillow al? Bij Viva Donna werken ze al heel lang met de satijnen kussenslopen en dekbedovertrekken en ze hebben zulke mooie resultaten dat jij het ook echt eens moet proberen!

Als je slaapt dan lig je minimaal 6 tot 8 uur lekker te draaien met je huid en je haar op je kussensloop. Hierdoor beschadig je je huid en haar. Het resultaat voor je haar is ontploft haar, droog haar en veel klitten. Je huid krijgt plooien en kreuken. Verder werkt het uitdrogend voor de huid en werkt het sneller huidveroudering in de hand. En dat is nu juist wat we helemaal niet willen!

De Beauty Pillow producten zijn gemaakt van 100% puur synthetisch satijn. De dekbedovertrekken zijn aan de binnenkant gemaakt van katoen. Het beloofd een gladde zachte en gehydrateerde huid en je haar beloofd geen vogelnestje meer te zijn. Je hebt minder klitten en minder droge en gespleten haarpunten. Het heerlijke zachte beddengoed is er in wel 8 verschillende kleuren waarvan antraciet, wit en parelmoer wel de grootste hardlopers zijn.


Hoe was je de Beauty Pillow?

Je mag de Beauty Pillow op 40 graden wassen, maar het is niet zo verstandig om het in de droger te doen. Dan gaat het namelijk minder lang mee.


Beauty Pillow cadeau actie

Je vindt alle producten in de webshop van Viva Donna. Ze hebben nu een super leuke actie. Als je 3 kussenslopen koopt dan krijg je de 4e er cadeau bij! Hoe leuk is dat. Kijk dus snel op de website en bestel jouw Beauty Pillow!

Wil je meer weten over dit fijne zachte en vooral huid en haar verbeterende beddengoed? Neem dan gerust contact met Viva Donna op via info@vivadonna.nl

Stralende Groetjes Viva Donna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten