Beauty tool: de nieuwe FOREO Luna fofo!

FOREO Luna fofo

Oh wat is dit weer leuk vandaag! Ik mag namelijk de nieuwe FOREO Luna fofo voor jullie reviewen. De FOREO Luna kende ik al langer, jij wellicht ook wel, maar had er zelf nog nooit mee gewerkt. Nu is er het kleine broertje, genaamd de fofo. Het is een gezichtsreinigingsapparaatje bestuurd door kunstmatige intelligentie.

FOREO Luna fofo

Met de FOREO Luna fofo bereikt het Zweedse tech-merk een nieuwe grens op het gebied van huidverzorging. “Dit FOREO apparaat is in staat tot zelfstudie en onderscheidt zich van andere huidverzorgingsproducten door zijn vermogen zich iedere dag weer te verbeteren.” Aldus Filip Sedic, oprichter en CEO van het merk.

Hoe hij dat doet?

De FOREO Luna fofo verwerkt informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de FOREO For You app wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op die manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast aan de conditie van zijn of haar huid. Dit apparaatje werkt dus samen met een app, die je gratis kunt downloaden in de App Store of Goolge Play Store. Het werkt middels Bluetooth.

Wist je dat de FOREO Luna fofo het eerste beautyproduct op de wereld is die huidanalyse met gepersonaliseerde huidreiniging combineert?

Als je hem ziet geloof je niet dat dit apparaatje wonderen kan verrichten voor je huid. Hij is zo klein, maar er zit zoveel technologie in. De FOREO Luna fofo is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker een huidcijfer krijgt, de vochtbalans van de huid wordt gemeten en op basis daarvan krijg jij als gebruiker een reinigingsroutine die zo is afgestemd dat de kwaliteit van jouw huid verbeterd wordt.

Hoe deze analyse gebeurd? Aan de achterkant van de fofo zitten twee sensors die je op je voorhoofd moet houden. Let wel op dat je huid goed gereinigd is. Hiermee wordt je huid geanalyseerd en alles bijgehouden in de app. Met de andere kant, de ‘haartjes’ reinig je je huid.

Naast dat de FOREO Luna fofo heel erg fijn in gebruik is (hij voelt heel erg fijn en ontspannen aan op je huid), geeft hij je ook nog eens meer motivatie om je huid optimaal te verbeteren. Je huidcijfer kun je namelijk verbeteren. Er wordt geadviseerd om eens in de twee weken de analyse te doen en de voortgang te controleren. Onder invloed van pollutie, klimaat en vochtniveau kan je huidconditie telkens anders zijn. Deze gegevens worden ook opgeslagen in de app waarna het apparaat zich aanpast aan jouw nieuwe huidconditie. Zo verbeter je je huid telkens weer en ga je naar de hoogste huidscore. Je kunt je favoriete cleanser gebruiken i.c.m. de fofo, ook weer een groot pluspunt!

Klinische studies hebben uitgewezen dat de siliconen ‘haartjes’ van de FOREO 35 keer meer hygiënischer zijn dan nylon reinigingsborstels. Ook zijn ze veel aardiger en zachter voor je huid.

Of mijn huid verbeterd is na het gebruik van de fofo? Jazeker! Wel heb ik ook een huidbehandeling ondergaan die huidverbeterd werkt, maar hij draagt hier zeker aan bij!! Ook zie ik mijn huidcijfer steeds groeien. Het apparaatje werkt overigens op batterijen, welke goed zijn voor meer dan 400 gezichtsreinigingsbeurten. Mocht hij op zijn kun je hem vervangen.

De FOREO Luna fofo is verkrijgbaar in zeven kleuren: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple en Sunflower Yellow. Je kunt hem online bestellen op www.foreo.com/lunafofo en bij Bol.com voor €89,-. Dat vind ik echt reuze meevallen voor een hightech beautytool als dit. De FOREO For You app kun je gratis downloaden via de App Store of de Google Play Store.

Ken jij FOREO al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Beauty tool: de nieuwe FOREO Luna fofo!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten