Beauty tool review: Clarins Resculpting Flash Roller

Clarins Resculpting Flash Roller

Als je net als ik ruim de 30 gepasseerd bent weet je dat het verval begonnen is. Dat klinkt heel negatief, maar feit is dat de huid na je 30e kracht verliest en slapper wordt. Belangrijk is om de huid goed te blijven verzorgen. Dat kan met crèmes en serums, maar ook beauty tools kunnen daarbij ondersteuning geven. Misschien heb je al eens de gezichtsrollers voorbij zien komen. Vandaag ga ik het over de Clarins Resculpting Flash Roller hebben. Net zo’n roller, alleen dan net een beetje geavanceerder.

Clarins Resculpting Flash Roller

De Clarins Resculpting Flash Roller geeft je huid een oppepper en jouw humeurtje en welzijn een boost. Het is namelijk echte verwennerij voor de huid. Je gebruikt hem samen met een crème of serum. De tool heeft een hermodellerende werking voor je huid en zorgt ervoor dat contouren strakker worden. Een slappere huid wordt hiermee sterker en veerkrachtiger. Op het gebied van anti-aging is hij dus echt onmisbaar.

De Clarins Resculpting Flash Roller komt in een mooi luxe doosje, net zoals we dat van Clarins gewend zijn. Door de rode rollers die eruit springen spreekt het mij erg aan. Ik hou hier wel van en ik denk de echte beautyliefhebbers ook wel. De roller zelf is gemaakt van metaal. Hij ligt hierdoor wat zwaar in de hand en daar moet je misschien even aan wennen. Andere gezichtsrollers zijn gemaakt van plastic en een klein deel metaal, waardoor ze een stukje lichter zijn. Ik vind het overigens niet storend, want je went er snel aan. De rollers zijn ook van metaal en hebben een rode gladde coating. Dat ziet er niet enkel top uit, maar glijdt ook fijn over de huid. Ook kun je het hierdoor makkelijk schoonmaken, ook niet geheel onbelangrijk.

Door de roller te gebruiken geef je de huid als het ware een bindweefselmassage. Wanneer je wel eens bij de schoonheidsspecialiste geweest bent weet je dat dit soms best pijnlijk kan zijn, maar het wel zeer effectief is. Deze roller bootst dat effect wat na. Ik hou hier wel van, het voelt namelijk heerlijk aan en geeft je echt een me-time momentje. De roller gebruik je samen met je serum en/of crème. Door te rollen heb je niet enkel de voordelen van de massage, maar het zorgt er ook voor dat het product sneller door de huid wordt opgenomen.

De Clarins Resculpting Flash Roller vind ik fantastisch! Andere rollers zijn overigens ook top, maar deze doet net wat meer. Doordat de rollers op een bepaalde manier staan wordt de huid bij elkaar gemasseerd en dat voelt top. Ook kun je het uiteinde van de roller als een gua sha gebruiken, waarmee je nog eens extra de contouren kunt masseren en de bloedsomloop stimuleren. De Clarins Resculpting Flash Roller kost €49,50 en is verkrijgbaar via Clarins.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten