Beautysalon Jolique

Onlangs was het dan zover…de opening van de vernieuwde Beautysalon Jolique! Mijn schoonheidsspecialiste verhuisde van ‘ons’ dorpje Belfeld naar een dorpje verderop, Reuver. Ze heeft nu niet alleen een nieuwe en grotere locatie, ook heeft ze nieuwe beautymerken binnengesleept en heeft ze haar behandelingen uitgebreid.

Al jaren droomde ze ervan, ooit een beautysalon met een beautywinkel en een etalage! Deze droom is nu uitgekomen en is gevestigd aan de Rijksweg in Reuver, midden in het centrum. Wat een mooie locatie zeg! Voor degene die denken, ohjee, het parkeren…. Angelique heeft haar eigen privé parkeerplaats. Deze is gevestigd aan de achterzijde van het pand. Het gebruik van de parkeerschijf is dus overbodig en je kunt zo vanuit de warme behandelingstoel meteen weer je auto in. Hoe luxe wil je het hebben??

Verder zijn de behandelingen uitgebreid, zijn er nieuwe behandelingen en ook nieuwe producten.  Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met een vriendin, moeder, man of zus een duo behandeling te ondergaan. Gezellig naast elkaar relaxen en genieten van één van de schoonheidsbehandelingen van Angelique of één van haar collega’s. Erg leuk!

In totaal zijn er drie behandelruimtes, waardoor er nog meer behandelingen tegelijkertijd gegeven kunnen worden. Daarnaast is er nog een aparte spray tan ruimte. Hierbij sta je in een luxe cabine met afzuiging. Spray tans worden vanaf nu overigens gedaan met, jawel…Marc Inbane! Zelf ben ik al bekend met dit merk en ik vind het ge-wel-dig!

Voor je nageltjes is er een aparte nagelbar. Deze staat gevestigd in de ‘winkel’, waardoor je fijn contact hebt met inkomende klanten. Voor je nagels kun je bijvoorbeeld kiezen uit een manicure behandeling, maar ook Shellac. Dit schijnt superfijn te zijn, misschien moet ik dit binnenkort maar eens proberen.

Ook aan je voetjes wordt gedacht. Zo kun je je voeten heerlijk laten verwennen in/op de spa pedicure bank. Dit ziet er niet alleen hartstikke leuk uit, ook is het nog eens superhandig. Gezellig even ontsnappen aan de alledaagse drukte en samen genieten van een verfijnde behandeling voor je voeten, de medewerkers van Beautysalon Jolique zorgen voor stralende en verzorgde voeten tijdens een ontspannen sfeer. Terwijl je voeten heerlijk worden verzorgt, kun je lekker bijkletsen en genieten van een heerlijk kopje kruiden thee. De thee draagt bij aan het welzijn van je huid, lichaam en geest.

Tot slot kun je bij Beautysalon Jolique terecht voor je favoriete beautyproducten. Naast allerlei beautybehandelingen kun je hier ook namelijk even snel binnenlopen om een product te kopen. Eén van de nieuwe merken die Angelique in haar salon sinds kort verkoopt bespreek ik binnenkort met jullie. Hier wil ik namelijk wat dieper op ingaan.

Beautysalon Jolique heeft echt een enorme transformatie ondergaan. Het is uitgegroeid tot een groot beautywalhalla voor iedere beautyliefhebber. Kom je dus uit de buurt van Venlo/Roermond? Ga dan zeker eens langs! Ook voor degene die verder weg wonen is het zeker de moeite waard. Angelique neemt alle tijd voor je en is ongelofelijk goed in haar werk. Voor meer informatie is er www.beautysalon-jolique.nl. Hier kun je ook meteen je behandeling(en) reserveren. Angelique, ik wens je heel veel succes in je nieuwe beautysalon!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten