Beginnen met hardlopen doe je met Evy (+winactie!)

Ken je de hardloop app Hardlopen met Evy al? Mocht je een echte hardloopfanaat zijn misschien wel, maar lees dan ook zeker even verder want er komt een leuke winactie aan. Mocht je het nog niet kennen en twijfelen om te beginnen met hardlopen? Dan is Evy is voor jou, want met deze app leer je jouw loopschema op te bouwen.

In de Hardlopen met Evy app kun je heel makkelijk je hardloopavontuur beginnen. Ik ken het namelijk maar al te goed, je wilt beginnen met hardlopen maar het opbouwen is best moeilijk. Soms ga je over je grenzen en soms mis je de uitdaging. Hoe ga je daarmee om en hoe pak je het aan? Vergeet al die hardloopschema’s die overal te vinden zijn en download de Hardlopen met Evy app.

Verschillende trainingen

In de app staan allerlei verschillende trainingen. Voor beginners is het heel fijn om de trainingen binnen ‘jouw eerste 5 km’ te doen. Hiermee train je in behapbare stukjes zodat het goed te doen is. Bij de eerste training wissel je bijvoorbeeld lopen en wandelen af en ben je totaal 10 minuten aan het lopen en 10 minuten aan het rennen. Lijkt heftig, maar het is echt heel goed te doen. Ben je al gevorderde? Ook dan staan er verschillende leuke trainingen voor je klaar. Zo wordt jouw hardlooprondje een stukje leuker! Je kunt overigens zowel binnen als buiten trainen en hebt ook de keuze voor een vrije training. Train je op de loopband in de sportschool? Zet het schuifje dan even daarop aan, want trainingen kunnen hierop aangepast worden.

Spotify afspeellijsten

Wat ik altijd erg fijn vind is muziek tijdens het hardlopen. Het vinden van een fijne hardloopmuziek is echter wel een ding. Heel fijn in deze app is dat je er afspeellijsten voor Spotify in kunt vinden die ideaal zijn bij jouw trainingen. Zo onwijs fijn, want het scheelt jou veel zoekwerk en je weet zeker dat je met deze muziek fijn loopt.

Informatie

In de app kun je ook allerlei informatie terugvinden middels artikelen. Hierin komen thema’s terug als gezondheidstips, looptips en worden de verschillende types trainingen uitgelegd. Met name als beginner is dit heel fijn! Tenslotte houdt de app alles van je bij. Er is sinds kort een update die (als je dat wilt) jouw hartslag bijhoudt en waarmee je op je hartslag kunt trainen i.p.v. op gevoel. Verder worden afstanden, tijd en verbruikte energie opgeslagen. Ook jouw geschiedenis van de trainingssessies kun je hierin terugvinden. Een fijn naslagwerk dus!

Winactie Hardlopen met Evy!

Namens Hardlopen met Evy mag ik maar liefst 5 mensen blij maken met een 3 maanden abonnement om toegang tot de app te krijgen. Superleuk natuurlijk, want zo wordt niet alleen mijn hardloopavontuur leuk, maar ook dat van jullie! Wat je hiervoor moet doen is heel simpel. Laat een leuke reactie achter onder dit artikel waarin je vertelt waarom je dit wilt winnen.

De winactie loopt t/m 31 augustus. De winnaars ontvangen een mailtje, dus zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult bij jouw reactie!

De app Hardlopen met Evy is te downloaden via de AppStore of via GooglePlay. Voor meer informatie is er Hardlopenmetevy.nl. Je kunt uiteraard de gratis versie gebruiken voor vrije trainingen, maar voor de hardloopschema’s heb je een abonnement nodig. Hierbij krijg je overigens 7 dagen gratis om uit te proberen, leuk natuurlijk om te ontdekken of het wat voor jou is.

Doe jij aan hardlopen?

– samenwerking –

Wil je meedoen aan meer prijsvragen? Neem dan eens een kijkje op Prijsvragengala.nl!

14 gedachten aan “Beginnen met hardlopen doe je met Evy (+winactie!)”

 1. Oh god yes! Dit wil ik! Ooit eerder gedaan net na de bevalling van mijn eerste zoon Mees en toen zat ik met evy zo op de 5km.. nu kan ik nog geen 5 meter mee dus ik zou het super graag weer opnieuw doen!

 2. Ik doe ook graag mee. Ik ben echt gék op hardlopen & om eerlijk te zijn is dit ook de enige sport waar die stuntelige ikke met die lange benen een beetje goed in is. Alleen…. Verslof ik elke keer omdat ik mijn eigen schema maak, en vervolgens vergeet te volgen. Misschien dat Evy mij wel dat duwtje in de rug kan geven! ☺️

 3. Ik ga weer beginnen ! Na een zware operatie een paar maanden geleden, wil ik het weer op pakken. Ik kan wel wat steun van Evy gebruiken om weer in mijn flow te komen.

 4. Oh … heel graag ! Ik ben aan het trainen voor de halve marathon, en zit nog maanoppervlak de 10 kilometer, dusse …. Ik moet nog ff verder ???? kan wel wat hulp gebruiken.

 5. Oh … heel graag ! Ik ben aan het trainen voor de halve marathon, en zit nog maar op de 10 kilometer, dusse …. Ik moet nog ff verder ???? kan wel wat hulp gebruiken.

 6. Mijn man is bijna jarig. Ik vind dit een origineel cadeau 🙂
  Hij heeft voorheen vaker hardgelopen, maar het komt er nu niet van.
  Dit is een mooi zetje in de rug!

 7. Wij wonen in een prachtige omgeving (Twente) waar ik eigenlijk eens te voet van zou moeten genieten. Met Evy loop ik niet alleen en heb ik gelijk een goede stok achter de deur. Zo word ik en fitter, en kan ik tijdens het hardlopen genieten vd mooie natuur!

 8. Ik heb een jaar geleden een knie operatie gehad, maar ik wil graag weer beginnen met sporten. Hardlopen is misschien nog niet een optie, maar hard lopen, als in snel lopen vind ik wel altijd fijn. Na mijn operatie heb ik vele oefeningen moeten doen om mijn spieren te versterken en dat heeft geholpen. In beweging en goed eten zijn de belangrijkste dingen om gezond door het leven te gaan. Let goed op dat je geen vitamine tekort hebt, als hardloper zou ik Vitamine C en E nemen, omdat deze werken als antioxidant. Ik bestel meestal al mijn supplementen op http://www.flinndal.nl maar je kunt online of dit zelfs even in de winkel halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten