Beleggen was nog nooit zo makkelijk met deze tips!

Beleggen, je hoort er tegenwoordig vrij veel over en steeds meer mensen lijken het te doen. Voor sommigen is de stap naar beleggen echter nog vrij groot en durven ze niet zo. Vaak komt dit voort uit onwetendheid en ergens snap ik dat ook wel. Wil je gaan beginnen met beleggen, maar nog wat bang om de eerste stap te zetten? Lees dan zeker verder, want met deze tips wordt beleggen heel makkelijk en is het voor iedereen geschikt!

1. Risico vrij beleggen? Dat kan!

Beleggen doe je meestal via een platform en belangrijk is wanneer je er net pas mee begint om de kiezen voor een goed platform. Zo maak je meteen een goede start. Een voorbeeld van een fijn platform voor beginnende beleggers is Weirdtraders. Zij werken namelijk met een uniek promotieconcept, waarbij consumenten kans maken op een gratis startkapitaal om te beleggen. Dat is natuurlijk helemaal tof, want zo heb je meteen een vliegende start. Uiteraard kun je er dan ook na verloop van tijd voor kiezen om uit te cashen.

2. Kies het juiste instapmoment

Zelf beleg ik ook, in crypto. Als je net instapt is het belangrijk dat je kiest voor het juiste moment. Staat iets in een piek, dan kun je beter nog even wachten. Als leek weet je vaak niet wanneer iets pieken of dalen heeft en dus is hulp daarbij zeker fijn. Weirdtraders heeft een eigen algoritme met een winrate van 78% (vrij veel dus). Hierbij kun je de beste instapmomenten terugvinden.

3. Gratis belegcursussen bij Weirdtraders

Bij alles wat om geld draait is kennis natuurlijk belangrijk. Anders zou je in het wilde weg met je geld gaan gooien en in de meeste gevallen levert je dit niets op. Kennis krijg je door zelf onderzoek te doen. Helaas staat het internet vrij vol met allerlei rommel, dus check de betrouwbare bronnen. Bovengenoemd platform, Weirdtraders, geeft gratis wekelijks cursussen en heeft zelfs een academie waarbij mensen worden opgeleid tot beleggen op fundamenteel niveau. Zo wordt ook jij een expert in cryptocurrency, aandelen, vastgoed en meer.

4. Durf

Beleggen heeft ook wat ballen nodig. Je moet het ook durven om je geld ergens te investeren. Ben je bang, ook al heb je aan bovenstaande punten voldaan? Dan is beleggen wellicht niets voor jou. Je moet er immers niet van wakker liggen.

5. Beleg wat je kunt missen

Het allerbelangrijkste van beleggen is dat je geld investeert dat je kunt missen. Ga dit niet met je laatste spaarcenten doen, want dan slaap je niet meer goed. Er kan immers vanalles met je geld gebeuren en in het ergste doemscenario ben je veel van je inleg kwijt. Meestal gaat het overigens goed, helemaal als je aangesloten bent bij bijvoorbeeld Weirdtraders. Het mooie overigens van dit platform is dat hun rendement naar goede doelen gaat. Zo maken ze waterputten en geven ze voedselpakketten in landen waar dat wat moeilijker is. Ontzettend mooi dus!

Beleg jij al?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten