Bij Kikker Thuis

Bij Kikker Thuis

Voorlezen, hier behoort het nog steeds tot de dagelijkse routine voor het slapengaan. Soms heel irritant, want eigenlijk moet je nog zoveel doen of ben je gewoon ontzettend moe. Toch proberen we het altijd te doen, al is het maar een heel klein verhaaltje. Onlangs kreeg ik het boekje Bij Kikker Thuis toegestuurd. In de set zat niet alleen een leuk voorleesboekje, maar ook nog eens Kikker zijn huis.

Het vrolijke kikkertje Kikker beleeft elke dag leuke en vrolijke avonturen. In het boekje Bij Kikker Thuis lees je over een fijne dag uit het leven van Kikker. Er komen namelijk vriendjes op bezoek en daarvoor moet het een en ander gedaan worden.

Het boekje is vrolijk geschreven, geheel in de stijl van hoe we Kikker kennen. Het leest heel prettig voor en de illustraties spreken natuurlijk voor zich.

Erg leuk is de speelset die bij het boekje zit. Hiermee kan je kindje zelf het huis van Kikker in elkaar zetten en spelen met de losse figuurtjes. Alle vriendjes uit het boek zitten er ook bij, net als de veger die erin voorkomt. Zo kan je kindje de situaties uit het boekje naspelen en het voorleesverhaaltje weer koppelen aan zijn of haar speelavonturen.

Omdat Benthe 3,5 is heb ik haar het huisje in elkaar gezet. Ze kan het zelf nog niet zo goed en probeert dit natuurlijk wel maar het gaat hierdoor wel wat stuk natuurlijk. Een beetje hulp kan nu dus geen kwaad. Ik had het haar klaargezet toen ze thuiskwam van school en ze viel er meteen op. Lekker geslaagd dus!

Het verhaaltje gaat er ook goed in en na twee keer voorlezen leest zij het me al voor 😉 Bij Kikker Thuis is een verhaal van Max Velthuijs en kost €12,99 voor het boekje en bouwpakket. Leuk prijsje als je het mij vraagt. Het is geschikt voor kinderen van drie tot zes jaar en wordt uitgegeven door Uitgeverij Leopold.

Bij Kikker Thuis – Max Velthuijs – ISBN 9789025874667 – €12,99

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten